Euro Truck Simulator 2 çöküyor

Mildborn

Çalışkan
Merhaba, ETS2'de haritada ilerlerken hiçbir uyarı olmadan ve hep aynı yerlerde çökme sorunu yaşıyorum.

Oyunun dosyalarını doğruladım birkaç kez, modları kapatıp denedimse de sorun çözülmedi. Promods'la beraber trafik ve hava modları mevcut oyunda.

Game log'u mu da ekliyorum. Destek olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ihtimalle yüklediğin modlar çökertiyordur modlarına bir göz at aynı yerde çöküyorsa o yerde ekranda görünen modları kapat Game logunda orta doğu haritalarında ve feribot modunda sorunların olduğu yazıyor. Yani sorun muhtemelen haritalamada.

Artı -1 Eksi
Sisteminde kaç GB RAM var?
32

Belgelerim klasöründeki ETS 2 dosyalarını sil ve tekrar dene.
Tekrar yüklemek için Steam’de dosyaları doğrula mı yapmam gerekir? Veya sadece mod dosyalarını mı sileyim?

Toplamda 3 mod yüklü; trafik, fizik ve Promods. Trafiği ve fiziği kapatarak denediğimde sonuç değişmedi yine aynı yerde çöktü oyun Promods u kapatırsam da save bozulur diye endişe ediyorum, promods çok kullanılan bir mod da olduğu için sorun ondan kaynaklı değildir diye ümit ediyorum. Promods’sa eğer problem ne yapmam gerekir?

Artı -1 Eksi
Bu videodaki gibi yap ama eğer otomatikte değil ise otomatiğe al. Veya deneyerek çözümü bulabilirsin. Modlar konusunda oyunu modsuz sıkıntısız şekilde oynuyorsan modlarda sıkıntı olabilir.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…