Çözüldü Euro Truck Simulator 2 sürekli çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8461

Uzman
Bugün 7-8 defa çöktü. Sadece araba modu ve para hilesi var. Şehir içlerinde gezerken takılıyor, grafikler orta seviyede. Dosyaları doğruladım DirectX 11 ve OpenGL ile çalıştırmayı denemedim. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?

Çözüm
Sadece araba modu ve para hilesi var.
Bunlari devre disi biraktiginizda durum nasil? Guncel surumle uyumlu oldugunu soylese bile sorunlu modlar olabilirler. Muhtemelen araba modu oyunun bellek sistemini sisiriyor veya bozuk shader'a sahip, para hilesi de save-edit varimsi yollar kullandigi icin save'inizi bozuyor olabilir.
Şehir içlerinde gezerken takılıyor, grafikler orta seviyede.
Hazir ayarlardan mi ''Orta'' grafiklere aldiniz? Ayarlarinizi atarsaniz daha saglikli olabilir. Buna ek olarak sisteminizi ve ETS'yi kurdugunuz diski belirtin.

Bir de bu rehberimde linkini verdigim ilk adimi uygulayip, tekrar denemenizi onerebilirim oncelikle.
Sadece araba modu ve para hilesi var.
Bunlari devre disi biraktiginizda durum nasil? Guncel surumle uyumlu oldugunu soylese bile sorunlu modlar olabilirler. Muhtemelen araba modu oyunun bellek sistemini sisiriyor veya bozuk shader'a sahip, para hilesi de save-edit varimsi yollar kullandigi icin save'inizi bozuyor olabilir.
Şehir içlerinde gezerken takılıyor, grafikler orta seviyede.
Hazir ayarlardan mi ''Orta'' grafiklere aldiniz? Ayarlarinizi atarsaniz daha saglikli olabilir. Buna ek olarak sisteminizi ve ETS'yi kurdugunuz diski belirtin.

Bir de bu rehberimde linkini verdigim ilk adimi uygulayip, tekrar denemenizi onerebilirim oncelikle.

Çözüm
Bahsini gectiginiz modlari etkinlestirmeden, taze bir save acip, bir de onda deneyin.

Rehberinizdeki her şeyi yaptım ve oyunun kalitesi bozuldu

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-12 213952.webp
    86,2 KB · Görüntüleme: 105
Size ''rehberdeki her seyi'' yapin demedim, kaldi ki attigim rehberimde oyunun cozunurlugu ile alakali bir config ayari yok. Troll mu yapmaya calisiyorsunuz cozemedim.

Config.cfg dosyanizi silip oyuna tekrar girmeniz yeterli, her sey varsayilana donecektir. Taze bir save ile deneyin ve sistem ozelliklerinizi belirtin demistim, bunlara geri donus de yapmadiniz. Ekran goruntusunden yola cikarsam, taze bir save ile denemissiniz sanirsam.

Hocam troll değilim sonradan fark ettim öyle dediğinizi kusura bakmayın sistem özellikleri Intel Pentium N4200 AMD Radeon 530 8 GB RAM

CPU 4C/4T olmasina ragmen oldukca yavas bir model ancak GPU fena degil. Oyunu SSD'ye kuruyorsaniz dediginiz takilmalara ozellikle sehirlere girerken yapabilecek pek bir sey yok. Bir de gozlemleyebildigim kadariyla bu oyun rework yemis sehirlere girince 5GB bellege kadar tuketebiliyor modsuz halde bile, bundan dolayi da oyununuz takiliyor olabilir.

Bunun disinda taze save kullaninca ve modlari kullanmayinca cokmeler duzeldi sanirsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…