Bugün 7-8 defa çöktü. Sadece araba modu ve para hilesi var. Şehir içlerinde gezerken takılıyor, grafikler orta seviyede. Dosyaları doğruladım DirectX 11 ve OpenGL ile çalıştırmayı denemedim. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Bunlari devre disi biraktiginizda durum nasil? Guncel surumle uyumlu oldugunu soylese bile sorunlu modlar olabilirler. Muhtemelen araba modu oyunun bellek sistemini sisiriyor veya bozuk shader'a sahip, para hilesi de save-edit varimsi yollar kullandigi icin save'inizi bozuyor olabilir.
Hazir ayarlardan mi ''Orta'' grafiklere aldiniz? Ayarlarinizi atarsaniz daha saglikli olabilir. Buna ek olarak sisteminizi ve ETS'yi kurdugunuz diski belirtin.
Merhaba. Bugun sizlere gerek performans, gerek de stabilite icin, ozellikle ust duzey sistemi olmayan arkadaslar icin Prism3D motorunu kullanan guncel oyunlarda -yani ETS 2 ve ATS- birkac config.cfg duzenlemeleri gosterecegim. Lafi uzatmadan konuya geciyorum.
config.cfg nerede?
Oncelikle Belgeler > Euro Truck Simulator 2 / American Truck Simulator klasorune gelin ve config.cfg dosyasini tercih ettiginiz not defteri programiniz ile acin. Ardindan asagidaki duzenlemelere gecebilirsiniz, degiskenlerin configdeki yerlerini de vermeyece calisacagim rehberde...
Bir de bu rehberimde linkini verdigim ilk adimi uygulayip, tekrar denemenizi onerebilirim oncelikle.
Bunlari devre disi biraktiginizda durum nasil? Guncel surumle uyumlu oldugunu soylese bile sorunlu modlar olabilirler. Muhtemelen araba modu oyunun bellek sistemini sisiriyor veya bozuk shader'a sahip, para hilesi de save-edit varimsi yollar kullandigi icin save'inizi bozuyor olabilir.
Hazir ayarlardan mi ''Orta'' grafiklere aldiniz? Ayarlarinizi atarsaniz daha saglikli olabilir. Buna ek olarak sisteminizi ve ETS'yi kurdugunuz diski belirtin.
Merhaba. Bugun sizlere gerek performans, gerek de stabilite icin, ozellikle ust duzey sistemi olmayan arkadaslar icin Prism3D motorunu kullanan guncel oyunlarda -yani ETS 2 ve ATS- birkac config.cfg duzenlemeleri gosterecegim. Lafi uzatmadan konuya geciyorum.
config.cfg nerede?
Oncelikle Belgeler > Euro Truck Simulator 2 / American Truck Simulator klasorune gelin ve config.cfg dosyasini tercih ettiginiz not defteri programiniz ile acin. Ardindan asagidaki duzenlemelere gecebilirsiniz, degiskenlerin configdeki yerlerini de vermeyece calisacagim rehberde...
Bir de bu rehberimde linkini verdigim ilk adimi uygulayip, tekrar denemenizi onerebilirim oncelikle.
Bunlari devre disi biraktiginizda durum nasıl? Guncel surumle uyumlu oldugunu soylese bile sorunlu modlar olabilirler. Muhtemelen araba modu oyunun bellek sistemini sisiriyor veya bozuk Shader'a sahip, para hilesi de save-edit varimsi yollar kullandigi icin save'inizi bozuyor olabilir.
Hazir ayarlardan mi "Orta" grafiklere aldiniz? Ayarlarinizi atarsaniz daha saglikli olabilir. Buna ek olarak sisteminizi ve ETS'yi kurdugunuz diski belirtin.
config.cfg nerede?
Size ''rehberdeki her seyi'' yapin demedim, kaldi ki attigim rehberimde oyunun cozunurlugu ile alakali bir config ayari yok. Troll mu yapmaya calisiyorsunuz cozemedim.
Config.cfg dosyanizi silip oyuna tekrar girmeniz yeterli, her sey varsayilana donecektir. Taze bir save ile deneyin ve sistem ozelliklerinizi belirtin demistim, bunlara geri donus de yapmadiniz. Ekran goruntusunden yola cikarsam, taze bir save ile denemissiniz sanirsam.
Size "rehberdeki her seyi" yapin demedim, kaldi ki attigim rehberimde oyunun cozunurlugu ile alakali bir Config ayari yok. Troll mu yapmaya calisiyorsunuz cozemedim.
Config. CFG dosyanizi silip oyuna tekrar girmeniz yeterli, her şey varsayilana donecektir. Taze bir save ile deneyin ve sistem ozelliklerinizi belirtin demistim, bunlara geri donus de yapmadiniz. Ekran goruntusunden yola cikarsam, taze bir save ile denemissiniz sanirsam.
CPU 4C/4T olmasina ragmen oldukca yavas bir model ancak GPU fena degil. Oyunu SSD'ye kuruyorsaniz dediginiz takilmalara ozellikle sehirlere girerken yapabilecek pek bir sey yok. Bir de gozlemleyebildigim kadariyla bu oyun rework yemis sehirlere girince 5GB bellege kadar tuketebiliyor modsuz halde bile, bundan dolayi da oyununuz takiliyor olabilir.
Bunun disinda taze save kullaninca ve modlari kullanmayinca cokmeler duzeldi sanirsam?