5 5124 Ziyaretçi 15 Ekim 2025 #1 Merhaba, V1.56 son sürüm Türkiye Haritası'ndan çekilmiştir. Fotoğraf bana aittir. İstanbul - Konya seferinde Ankara yolu üzerinden geçerken sıfır kamerasını kullanarak bir fotoğraf çekmek istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2025
Merhaba, V1.56 son sürüm Türkiye Haritası'ndan çekilmiştir. Fotoğraf bana aittir. İstanbul - Konya seferinde Ankara yolu üzerinden geçerken sıfır kamerasını kullanarak bir fotoğraf çekmek istedim.
ExellionTR Başarılı Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Beğeniler 1.179 15 Ekim 2025 #2 Şu oyuna resmi bir Türkçe haritası gelse tadından yenmez. Yıllardır hayalini kuruyoruz ama getirecekleri yok.
Şu oyuna resmi bir Türkçe haritası gelse tadından yenmez. Yıllardır hayalini kuruyoruz ama getirecekleri yok.
KS KS 5 5124 Ziyaretçi 15 Ekim 2025 #3 ExellionTR dedi: Şu oyuna resmi bir Türkçe haritası gelse tadından yenmez. Yıllardır hayalini kuruyoruz ama getirecekleri yok. Genişletmek için tıkla... Onun yerine Coach gelecekmiş hocam, şimdilik modlama ile idare ediyoruz.
ExellionTR dedi: Şu oyuna resmi bir Türkçe haritası gelse tadından yenmez. Yıllardır hayalini kuruyoruz ama getirecekleri yok. Genişletmek için tıkla... Onun yerine Coach gelecekmiş hocam, şimdilik modlama ile idare ediyoruz.