Çözüldü Euro Truck Simulator belgelerine erişemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Volvo Car Corporation Headquarters
Belki de yine OneDrive'dandır diye OneDrive bağlantısını kaldırdım, Fakat yine gelmedi.

C:\Users\doruk\AppData\Roaming yolunda böyle şeyler buldum ama, (belki de alakaları yoktur) yine Euro Truck Simulator'un belgelerine erişemiyorum;

1720697167148.webp

Nasıl çözerim?

Çözüm
OneDrive'nin senkronizasyonunu kapatın, gerçi zaten kaldırmışsınız. Belgelerim klasörüne sağ tıklayıp Özellikler kısmına gelin. Konum kısmında görünen OneDrive'yi silin. Yani kastettiğim, C:\Users\volvoseverim\OneDrive\Belgeler ibaresindeki OneDrive'yi silip, C:\Users\volvoseverim\Belgeler olarak düzenleyin. Ardından sistemi yeniden başlatın, bi' bakalım işe yarayacak mı.
Hiçbir şeyden anlamayan insanların yolu da buraya düştüğü için sormak istedim.
Tamamdır hocam sorun yok ta, mesajı şimdi düzenledim. Dediğim gibi belgeler klasörü komple boş, sanki belgelerim farklı bir yerde. Daha dün de benzer bir durumu ekran görüntüleriyle yaşayıp OneDrive ile çözdüm de, şimdi olmadı işte.

Ayrıca regedit'te de doğru konumda gösteriyor fakat orası boş;
1720697974991.webp

Son düzenleme:
Tamamdır hocam sorun yok ta, mesajı şimdi düzenledim. Dediğim gibi belgeler klasörü komple boş, sanki belgelerim farklı bir yerde. Daha dün de benzer bir durumu ekran görüntüleriyle yaşayıp OneDrive ile çözdüm de, şimdi olmadı işte.

Ayrıca regedit'te de doğru konumda gösteriyor fakat orası boş;
Eki Görüntüle 64450
Saçma olabilir ama belki gizlenmiştir kontrol eder misin?
1720698192462.webp

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt