emilbreivik

Uzman
Bu 2 firma hakkında bilgisi olan, kullanan varsa düşünceleriniz nedir? İkisi hakkında tek bildiğim şey; EuroNet'in fiber fiyatının, normal piyasa fiyatının biraz altında olması ve router olarak TP-Link AX1800 vermeleri.

Bursa'da yaşıyorum. Yani benim için hangisi daha iyi değerler verir ping, gecikme değeri olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 2 firma hakkında bilgisi olan, kullanan varsa düşünceleriniz nedir? İkisi hakkında tek bildiğim şey; EuroNet'in fiber fiyatının, normal piyasa fiyatının biraz altında olması ve router olarak TP-Link AX1800 vermeleri.

Bursa'da yaşıyorum. Yani benim için hangisi daha iyi değerler verir ping, gecikme değeri olarak?
EuroNet ve Gigaspeed hakkında aşağıdaki bilgileri ve karşılaştırmaları sunabilirim:

EuroNet:​

• Hızlar: Genellikle uygun fiyatlarla yüksek hızlar sunar.
  • Fiyatlandırma: Piyasa fiyatının altında bir fiyat ile fiber internet hizmeti sunmaktadır.
  • Ekipman: TP-Link AX1800 router sağlanması, iyi bir performans ve geniş kapsama alanı taşır.
  • Ping/Gecikme: Kullanıcı yorumları, EuroNet'in genellikle düşük ping değerleri ile iyi bir bağlantı sunduğunu göstermektedir.

Gigaspeed:​

• Hızlar: Yüksek hızlı internet bağlantısı sunar, genellikle diğer rakiplerle benzer seviyededir.
  • Fiyatlandırma: Genellikle EuroNet ile benzer fiyat aralıklarındadır, fakat kampanyalarını kontrol etmek faydalı.
  • Ekipman Seçenekleri: Kullanıcılarına farklı router seçenekleri sunabilir, bu da esneklik sağlar.
  • Ping/Gecikme: Kullanıcı deneyimleri genel olarak makul ping süreleri sunmaktadır, ancak lokasyona bağlı olarak değişebilir.

Karşılaştırma:​

1. Fiyat: EuroNet, fiyat açısından avantajlı görünüyor.
2. Ekipman: EuroNet'in routerı sağlam bir seçim, bu da ağ performansını olumlu etkiler.
3. Ping/Gecikme: Hangi servis sağlayıcının daha iyi performans göstereceği konusunda bölgesel faktörler önemlidir. Bursa'da EuroNet kullanıcıları düşük ping oranları bildirmiştir.

Öneri:​

• Kullanıcı Yorumları: Yerel kullanıcıların yorumlarını kontrol etmek, gerçek zamanlı deneyimler hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayabilir.
  • Test Etme: Eğer mümkünse, her iki sağlayıcıdan da deneme süresi talep ederek kendi bağlantınızı değerlendirebilirsiniz.

Sonuç olarak, genel olarak EuroNet uygun fiyat ve iyi ekipman sunmasıyla öne çıkıyor, ancak bağlantı deneyimini yerel kullanıcı geri bildirimleriyle desteklemek önemlidir.