Ev kiranız kaç TL?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 143
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    ev kirası kaç
Ne kadar ev kirası ödüyorsunuz? Evinizin büyüklüğünü ve yaşadığınız şehri de yazarsanız, diğer kişiler için de genel fikir olmuş olur.

Allah'a şükür kirada değiliz İzmir/Aliağada oturuyorum ve ev deniz manzaralı olduğundan bizim alt kat kiraya 35.000TL veriyor.

Bayrampaşada 3+1 120m2 ev 30 senelik binaya 26000TL ödüyoruz. Bayrampaşa'da kira meselesi çok sıkıntılı, polisler ve Suriyeliler'in sağ olsunlar kira fiyatlarının içinden geçmesinden sebep uçtu fiyatlar. Geçen yaz bizim eve benzer evlere taş çatlasın 18000TL istenirdi.

Üniversiteye giderken 2+1 dublekse 1200₺ ödüyordum. Yüksek lisansta 1+0 ama geniş bir daireye 2000₺ ile girdim geçen sene 7000₺ ile çıktım. Şu an 1+1'e €700 ödüyorum.

Ben köy evinde oturuyorum. Kirasız. Kiraya verilecek olsa, arsayla beraber 30 bin'i bulurdu muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Zipik, bana da öyle geldi. Faizler düşükken kredi çekip onun borcunu ödüyordur herhalde. Onun haricinde imkansız gibi hatta doğrudan imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…