Evde internet yerine sınırsız YouTube almak mantıklı mı?

Xenreas

Uzman
Sınav senem ve evde internet taahhüdüm dolmuşken yeniletmeye kalksam 1.100 TL gibi aşırı fiyatlar çekmekteler. Ben de dedim ki evde sınırsız interneti kapatayım, paketime ek sınırsız YouTube alayım, oradan halledeyim; zaten Instagram vs. kullanmıyorum. Kısacası mantıklı mı? İnterneti bilgisayara paylaşıp YouTube kullanacağım, sorun olur mu? Ayrıca ben NouTube adında reklamsız YouTube sağlayan bir uygulama kullanıyorum; çalışma mantığı, YouTube'u internet tarayıcısı üzerinden reklamsız oynatması. m.youtube.com açıyor, kısacası. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Paket detayına iyice bak sor tethering yapınca da sınırsız internet mi yoksa normal mobil internetin kapsamında mı yiyor? Bildiğim kadarıyla tetheringte (bilgisayarına internetini paylaşınca) sınırsızca youtube'a giremezsin.

Sanırım tethering olmuyormuş. Başka öneriniz var mı?

Sanırım tethering olmuyormuş. Başka öneriniz var mı?
Sınırsız mobil internetin paylaşım kısıtlamasını aşabilecek bazı araçlar var, yani internet paylaşılmıyor olarak gösterebilir ya da telefondan harcıyormuş gibi gösteren araçlar var, internet paylaşımı dışında cihazınız Android ise ekranının görüntüsünü bilgisayara paylaşabilir ve bilgisayar üzerinden kontrol edebilirsiniz, bunun için Scrcpy veya AYA kullanabilirsiniz.

Scrcpy ile kullanmak benimde aklıma geldi ayrıca dediğiniz araçlar dpi ile tespit edilebiliyor diye okudum.

Ayrıca linux kullanıyorum orada biraz daha esnek oluyoruz. Nasıl aşabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…