Evdeki altyapı fiber altyapıya mı dönüştürülüyor?

loomknal

Uzman
Selam, açık kapı üzerinden valilik ve kaymakamlık üzerinden ısrarla oluşturduğum dilekçe sonunda yanıtlandı ama kafam karıştı tam ne olduğunu anlayamadım. Kısacası evimizde altyapımızın yetersiz olduğunu ve VDSL altyapının fiber dönüşümünü talep ettik. Ardından bir yazı geldi ama o yazıda da VDSL altyapı talebi diyor. Ben aslında dilekçede fiber istediğimi belirtmiştim. Biraz kafam karıştı açıkçası, konu hakkında bilgilendirme yapabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana biraz geçiştirme cevap gibi geldi hocam. Fiber başvurularında çoğunluk talebi olması gerekiyor, aradığımda tek dilekçe ile olmayacağını söylemişlerdi. 2026 çalışmalarına "tekrar değerlendirme" eklendi diyor da işte sonuç muamma..

Bana açık kapıdan 8 nisan tarihinde ''adresiniz için proje hazırlanmış ancak onaylanmamıştır. 2025 yılı yatırım programında bulunmamaktadır'' şeklinde cevap verildi. 16 Temmuzda ise binaya fiber çektiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…