seeraddar

Yetkin
Eve geldim kulaklığı kutusuna koydum masaya attım. 3-4 gün dışarı çıkmadım, okula da gitmedim. Evdeyim diye kulaklığa ihtiyacım olmadı. Bugün okula giderken kulaklık yoktu ne yatağımda ne masada. Evin her yerinş aradım ama bulamadım. Soru biraz mantıksız ama ben bunu çaldırmış olabilir miyim?

Yok yok yanlış anlamam. Çok saçma bir soru ama hiçbir yerde yok. Misafirde yok. Ama kulaklıkta yok, banyodaki kıyafet sepetine kadar baktım.

Bir kere bende kumbara kaybetmiştim o gün eve bir adam geldi misafir. Adam gitti para atacaktım kumbara yok.
Adama ne küfürler ettim bir bilsen sonra biraz araştırdım ve en olmayacak yerde çıktı mutfak kapısının arkasında.
Bence siz bir evi tarayın.

Bir kere bende kumbara kaybetmiştim o gün eve bir adam geldi misafir. Adam gitti para atacaktım kumbara yok.
Adama ne küfürler ettim bir bilsen sonra biraz araştırdım ve en olmayacak yerde çıktı mutfak kapısının arkasında.
Bence siz bir evi tarayın.
Bir bazanın altı kaldı, açıkcası ondan şüpheleniyorum. Ama içi dolu. Sabah boşaltıp bakacağım. Haber ederim.

Aynı şekil ben de kulaklığımı kaybetmiştim gelen giden de çok olmuştu. Kesin dedim çalındı. Sonra baza ve duvar arasına düşmüş oradan çıktı.