Eve nasıl altyapı çekilir?

Behzat Ç

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, kolay gelsin. Yeni bir daire aldık, bina bir yıllık, daha altyapı gelmemiş ama iki yan binada altyapı var. Fiber hem de biz bina olarak dilekçemizi verdik ama halen ve halen altyapı çekilmedi, bayağı oldu. Yani sonrasında ben tekrar Türk Telekom'a ulaştım, onlar da aynı şekilde altyapı yok dedi. Tweet attım, bayağı CİMER'e yazdım, BTK'ye ulaştım. Bana döndüklerinde dedikleri şey şu oldu: yıllık bir planlama yapılıyormuş. Bu planlamanın içerisinde bizim adresimiz yokmuş, yani biz bunu kaç kere ilettik. Nasıl planlamaya dahil edilmiyor, anlamadım. Hala da tweet atmaya devam edeceğim. Darlayacağım bayağı. Belki bakarlar. Bu arada 1.5 sene falan oldu herhalde, 4-5 kişi imza vermiş. Sizin öneriniz var mıdır?

Önereceğimiz her şeyi zaten yapmışsınız, geriye pek bir öneri kalmamış maalesef hocam.
Hocam mesele şu bayağı zaman geçmiş yapmıyolar bir de bina yeni yani iki yan binada fiber var sürekli darlayacağım bunlar ondan anlıyor her gün arattıracağım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…