Ethem Efe
Üstün
Aranızda deneyimlemiş birileri var mı? Ne kadar uzun sürüyor? Teşekkürler.
Selam hocam,
15 ila 21 gün arası sürüyor hocam Xiaomi cihazlarda, eğer arızayı bulamazlarsa ve yeni cihaz temin edeceklerse.
Selamlar,
Yaklasık 1.5 sene önce satin aldigim RN11P+ cihazi garantinin bitimine 5 ay kala dokunmatigi bozulmaya baslamis, bu neticede vakit kaybetmeden cihazi servise götürmüstüm. Cihazi alirken herhangi bir sivi temasi veya fiziksel hasardan dolayı problem olduysa cihazi garanti yoluyla tamir etmeyeceklerini belirtmişlerdi. Ben de fiziksel bir hasar veya sivi temasi olmadigindan emin oldugum icin herhalde sorun yapmazlar dedim.
Aradan 1.5 hafta gecti ve bir telefon geldi, cihazin onarimi yerine ''Redmi Note 15 Pro 5G ile degisimini kabul ediyor musunuz?'' şeklinde. Ben de kabul ettim...
- pesimist34
- garanti türkiye xiaomi
- Forum: Xiaomi
Nothing üzerinden değişim biraz çetrefilli olmuştu, 3+4 gün sürmüştü ilk servis girişimi. Ürünü onardık deyip geri göndermişlerdi. Ürün halbuki onarılmamıştı. Bundan sonraki seferde aşağı yukarı 7-10 gün zaman çıktı değişimden gelen ürün adına.
Selamlar.
Yakın arkadaşımda 4-5 ay önce satın alınmış bir CMF Buds vardı. Kulaklığın üstündeki dokunmatiklerin bozulması ve şarj almama sorunuyla servise gönderilmiş, tamir edilip geri gönderilmişti.
Lakin dokunmatik sorunları tekrar etmeye başlayınca kulaklık servise yeniden gönderildi. Bu sefer Nothing (dolaylı yoldan Evofone), ellerinde stok bulunmadığı için cihazı Nothing Ear ile değiştirmek istediklerini belirtti. Bu noktada arkadaşım fiyat bakımından tam 3 kat daha iyi bir kulaklığa ücretsiz geçiş yapmış oldu.
@Simon
- pesimist34
- nothing servis
- Forum: Kulaklıklar ve Mikrofonlar
Mümkün hocam. Fiziksel bir sorunda daha kolay oluyor aslında, en ufak bir cızırtı varsa bile belirtin ki elinizde koz olsun.Asıl isteğim direkt iade olması aslında, mümkün değil mi? Oluşan sorun fiziksel bir sorun değil yazılımsal bir sorun diye düşünüyorum.
Mümkün hocam. Fiziksel bir sorunda daha kolay oluyor aslında, en ufak bir cızırtı varsa bile belirtin ki elinizde koz olsun.
Mümkün hocam. Fiziksel bir sorunda daha kolay oluyor aslında, en ufak bir cızırtı varsa bile belirtin ki elinizde koz olsun.
Arkasından dua etmek kalıyor hocam bu noktada o zaman. Umarım değiştirirler.Gönderdim bile ya, ekstra olarak not ekleyebileceğimi sanmıyorum. Benim gibi aynı sorunu yaşayan oldukça fazla kişi var onu ekledim. Nothing forumlarında vs.
Türkiye'deki bir tanıdığınıza teslim almasını söyleyin. Müsait vaktinizde alırsınız en kotu.6 Mayısa kadar tammalansa çok iyi olur ama sanmıyorum maalesef, yetişmeyecek büyük ihtimalle :/
Arkasından dua etmek kalıyor hocam bu noktada o zaman. Umarım değiştirirler.
Türkiye'deki bir tanıdığınıza teslim almasını söyleyin. Müsait vaktinizde alırsınız en kotu.
Bir sorun olmasa bile iade hakkım var aslında ama işte orijinal kutusu yok ürünün, destek üzerinden sorduğumda sorun olmayacağını söylediler ama göreceğiz artık.Arkasından dua etmek kalıyor hocam bu noktada o zaman. Umarım değiştirirler.
Türkiye'deki bir tanıdığınıza teslim almasını söyleyin. Müsait vaktinizde alırsınız en kotu.