KS KS E EnsDvc09 Çalışkan Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 3 Eylül 2025 #11 kullanıcı311 dedi: Gapps kurucaksın. Genişletmek için tıkla... Linki Atabilirmisin Çekirdek Şakayıkları: https://github.com/Exynos9611Development/android_kernel_samsung_universal9611 Bu Kernel Ne İşe Yarıyor Son düzenleme: 3 Eylül 2025
kullanıcı311 dedi: Gapps kurucaksın. Genişletmek için tıkla... Linki Atabilirmisin Çekirdek Şakayıkları: https://github.com/Exynos9611Development/android_kernel_samsung_universal9611 Bu Kernel Ne İşe Yarıyor
Heribert Yavuz 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.046 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.707 3 Eylül 2025 #12 EnsDvc09 dedi: Bu kernel ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Derleme sırasında kullanılır işinize yaramaz. EnsDvc09 dedi: Linki Atabilirmisin Genişletmek için tıkla... Download MindTheGapps: Custom Google Apps Package for Android Looking for a reliable source to download the MindTheGapps package for your Android device? Look no further! At MindTheGapps, we provide you with the mindthegapps.com
EnsDvc09 dedi: Bu kernel ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Derleme sırasında kullanılır işinize yaramaz. EnsDvc09 dedi: Linki Atabilirmisin Genişletmek için tıkla... Download MindTheGapps: Custom Google Apps Package for Android Looking for a reliable source to download the MindTheGapps package for your Android device? Look no further! At MindTheGapps, we provide you with the mindthegapps.com
KS KS E EnsDvc09 Çalışkan Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 3 Eylül 2025 #13 Heribert Yavuz dedi: Derleme sırasında kullanılır işinize yaramaz. Download MindTheGapps: Custom Google Apps Package for Android Looking for a reliable source to download the MindTheGapps package for your Android device? Look no further! At MindTheGapps, we provide you with the mindthegapps.com Genişletmek için tıkla... Tamam Teşekkür ederim indirince fotoğraflarnı atıcağım EnsDvc09 dedi: Tamam Teşekkür ederim indirince fotoğraflarnı atıcağım Genişletmek için tıkla... bunu rom kurduktan sonra mı kurucaz yoksa format data yaparakmı
Heribert Yavuz dedi: Derleme sırasında kullanılır işinize yaramaz. Download MindTheGapps: Custom Google Apps Package for Android Looking for a reliable source to download the MindTheGapps package for your Android device? Look no further! At MindTheGapps, we provide you with the mindthegapps.com Genişletmek için tıkla... Tamam Teşekkür ederim indirince fotoğraflarnı atıcağım EnsDvc09 dedi: Tamam Teşekkür ederim indirince fotoğraflarnı atıcağım Genişletmek için tıkla... bunu rom kurduktan sonra mı kurucaz yoksa format data yaparakmı
Heribert Yavuz 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.046 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.707 3 Eylül 2025 #14 EnsDvc09 dedi: Bunu ROM kurduktan sonra mı kuracağız yoksa format data yaparakmı. Genişletmek için tıkla... ROM'u kurduktan sonra ardından kurun.
EnsDvc09 dedi: Bunu ROM kurduktan sonra mı kuracağız yoksa format data yaparakmı. Genişletmek için tıkla... ROM'u kurduktan sonra ardından kurun.
KS KS E EnsDvc09 Çalışkan Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 3 Eylül 2025 #15 Heribert Yavuz dedi: ROM'u kurduktan sonra ardından kurun. Genişletmek için tıkla... Şimdi CrDroidi Kurdum Sonra Gapps Kurduktan Sonra Format Datamı olacak
Heribert Yavuz dedi: ROM'u kurduktan sonra ardından kurun. Genişletmek için tıkla... Şimdi CrDroidi Kurdum Sonra Gapps Kurduktan Sonra Format Datamı olacak
Heribert Yavuz 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.046 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.707 3 Eylül 2025 #16 EnsDvc09 dedi: Şimdi CrDroid'i kurdum sonra GApps kurduktan sonra format datamı olacak. Genişletmek için tıkla... Evet.
EnsDvc09 dedi: Şimdi CrDroid'i kurdum sonra GApps kurduktan sonra format datamı olacak. Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS E EnsDvc09 Çalışkan Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 3 Eylül 2025 #17 Heribert Yavuz dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam Hallettim Format Data yapıcakmıyım
Heribert Yavuz 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.046 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.707 3 Eylül 2025 #18 EnsDvc09 dedi: Tamam hallettim. Format data yapacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet dediğime göre.
EnsDvc09 dedi: Tamam hallettim. Format data yapacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet dediğime göre.
KS KS E EnsDvc09 Çalışkan Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 3 Eylül 2025 #19 Heribert Yavuz dedi: Evet dediğime göre. Genişletmek için tıkla... Kurdum Başardım 1 hafta test edicem sonra fotoğrafları ile yaşadıklarımı anlatıcam iyi akşamlar EnsDvc09 dedi: Kurdum Başardım 1 hafta test edicem sonra fotoğrafları ile yaşadıklarımı anlatıcam iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Bu Roma Dolby Atmos Dosyası Atabilirmisiniz-Ses Az Geliyor Baktım Dolby Atmos Dosyası lazım Son düzenleme: 4 Eylül 2025
Heribert Yavuz dedi: Evet dediğime göre. Genişletmek için tıkla... Kurdum Başardım 1 hafta test edicem sonra fotoğrafları ile yaşadıklarımı anlatıcam iyi akşamlar EnsDvc09 dedi: Kurdum Başardım 1 hafta test edicem sonra fotoğrafları ile yaşadıklarımı anlatıcam iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Bu Roma Dolby Atmos Dosyası Atabilirmisiniz-Ses Az Geliyor Baktım Dolby Atmos Dosyası lazım
Heribert Yavuz 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.046 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.707 4 Eylül 2025 #20 EnsDvc09 dedi: Kurdum başardım 1 hafta test edeceğim sonra fotoğrafları ile yaşadıklarımı anlatacağım iyi akşamlar. Bu roma Dolby Atmos dosyası atabilir misiniz-ses az geliyor baktım Dolby Atmos dosyası lazım. Genişletmek için tıkla... Ya modül olarak kuracaksınız veya AudioFX kullanacaksınız.
EnsDvc09 dedi: Kurdum başardım 1 hafta test edeceğim sonra fotoğrafları ile yaşadıklarımı anlatacağım iyi akşamlar. Bu roma Dolby Atmos dosyası atabilir misiniz-ses az geliyor baktım Dolby Atmos dosyası lazım. Genişletmek için tıkla... Ya modül olarak kuracaksınız veya AudioFX kullanacaksınız.