Yazılım Evrim Ağacı 1 yıllık Notopod Pro aboneliği ücretsiz

Lacan 10

Üstün
Makaleler
82
Evrim Ağacı'nın geliştirdiği günlük tutma, not alma, bilgi yönetimi ve görev yönetimi uygulaması olan Notopod'un 1 yıllık Pro aboneliği, Evernote'tan export edilen. ENEX dosyasını Notopod'a import edenlere hediye.

Evernote'ta 10+ not olması şartı var.
.ENEX dosyası sadece Evernote masaüstü uygulamasından edinilebilir, export edilebilir.

Umarım geliştiriciler gerçekten Türk'tür. Yani öyleyse gerçekten, Türklerden böyle bir bilgi yönetim uygulaması görmek güzel.

Demosunu denemek, üye olmak ve kullanmak için:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu not uygulamalarıyla ilgileniyorlarsa, hatta direkt üretiyorlarsa, acaba o kadar öğrendiği bilgileri not uygulamalarında mı saklıyorlar? Demek istediğim, ben neredeyse hiç not uygulaması kullanmadım. Mesela tarih kitabı veya bilim kitabı okurken not uygulaması yararlı olur mu? Nasıl olsa onlarda işi zaten bilim ve tarih, acaba onlar da mı öyle yapıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onların öyle yapıp yapmadığını bilmiyorum
Not almak yararlı, evet. Ama sizin ihtiyacınız var mı, bunu düşünün. İhtiyacınız varsa not almak iyidir. Ben çoğu fikrimi not alıyorum ve geriye dönük şekilde kullanıyorum.

Siteye kayıt oldumda o arayüz ne öyle.
Ben Evernote'den devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…