2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 23 Kasım 2025 #1 Casper'ın sitesinden BIOS güncelleme dosyasını indirdim fakat aynı sürüm olursa bir sıkıntı olur diye korkuyorum. Hem kendi hem de indirdiğim dosyadaki BIOS sürümünü nasıl öğrenebilirim? İndirdiğim dosya: https://www.casper.com.tr/driver-indirme?categoryId=5&seriesId=38&operatingSystem=15&generations=5
Casper'ın sitesinden BIOS güncelleme dosyasını indirdim fakat aynı sürüm olursa bir sıkıntı olur diye korkuyorum. Hem kendi hem de indirdiğim dosyadaki BIOS sürümünü nasıl öğrenebilirim? İndirdiğim dosya: https://www.casper.com.tr/driver-indirme?categoryId=5&seriesId=38&operatingSystem=15&generations=5
GRL Becerikli Katılım 2 Eylül 2025 Mesajlar 379 Çözümler 1 Beğeniler 247 23 Kasım 2025 #2 Sistem bilgisine girin orada BIOS sürümü - mode kısmın karşısında mevcut.
KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 23 Kasım 2025 #3 GRL dedi: Sistem bilgisine girin orada BIOS sürümü - mode kısmın karşısında mevcut. Genişletmek için tıkla... İndirdiğim dosyada ki BIOS sürümünü nasıl öğrenebilirim?
GRL dedi: Sistem bilgisine girin orada BIOS sürümü - mode kısmın karşısında mevcut. Genişletmek için tıkla... İndirdiğim dosyada ki BIOS sürümünü nasıl öğrenebilirim?
GRL Becerikli Katılım 2 Eylül 2025 Mesajlar 379 Çözümler 1 Beğeniler 247 23 Kasım 2025 #4 25702 dedi: İndirdiğim dosyada ki BIOS sürümünü nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Bios güncellemekte ki amaç nedir hocam? Elzem değil yani. Websitesinde yazması lazım
25702 dedi: İndirdiğim dosyada ki BIOS sürümünü nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Bios güncellemekte ki amaç nedir hocam? Elzem değil yani. Websitesinde yazması lazım
KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 23 Kasım 2025 #5 GRL dedi: Bios güncellemekte ki amaç nedir hocam? Elzem değil yani. Websitesinde yazması lazım Genişletmek için tıkla... Secure boot açmada sorun yaşıyorum. Aynı model başka cihazda sorunu çözmüştüm benim cihazda ise bir türlü açamadım. Belki güncellersem sorun çözülür.
GRL dedi: Bios güncellemekte ki amaç nedir hocam? Elzem değil yani. Websitesinde yazması lazım Genişletmek için tıkla... Secure boot açmada sorun yaşıyorum. Aynı model başka cihazda sorunu çözmüştüm benim cihazda ise bir türlü açamadım. Belki güncellersem sorun çözülür.