Excalibur G770 ne kadar eder?

Yer
Aydın Kuşadası
Cihaz
Excalibur G770
Merhaba, bende Excalibur G770 dizüstü bilgisayar var ve Windows Update için 3.0 çip istiyor. Windows 10 desteği bitmeden satmak istiyorum. 3-4 yıl kullandım, geriye kalan bilgiler aşağıda:

Ekran kartı: GTX 1650 Ti 8 GB.
RAM: 16 GB RAM DDR4.
İşlemci: Intel Core i5-12450H
Depolama: 2 TB M.2 SSD.
Anakart: Bilmiyorum.

Genellikle oyun ve film için kullandım ama Last of Us Part 1'de "GPU çökmesi saptandı" dedi ve sıcaklıklar arttı ve oyundan attı.

Normalde bilgisayarın 500 GB depolaması vardı ama film ve oyunlara yetmediği için 2 TB'a yükselttim. Normalde RAM de 8 GB RAM'di, 16 GB RAM'e yükselttim.

Aklımda 14-15 bine satmak var, sizce kaça satmalıyım? Düşüncelerinizi bekliyorum.

TPM 2.0 bypass edilebiliyor en büyük probleminizin Windows 11'e geçiş yapamamaksa eğer.

Benim de aynı model laptop'um var tek fark ekran kartı Ti değil.... bende genelde film izlemek ve oyun oynamak için kullanıyorum. Windows 11 i hiçbir değişiklik yapmadan sıfırdan kurdum yaklaşık 1 senedir sıkıntı yok. Tahminim termal macun ya da termal petleri kontrol ettirmelisin büyük ihtimalle sorun ondan kaynaklı diye düşünüyorum bu arada last of us oyununa yeni başladım bir sıkıntı yok oyun oynarken hata vermedi...
Fiyat olarak çok düşük biraz daha üstü fiyat verebilirsin

Bende şey olmuştu şu askeri araba geçerken joelin 20 yıl sonrası bölümünde dondu "GPU çökmesi saptandı" dedi sonrasında Astroneer ve ravenfield gibi oyunlarda kullanımlar bayağı arttı sonra ama 5 yıldır termal macun ve petleri kontrol ettirmedim muhtelemen sorun var orada ama bilgisayar Windows 11 kaldırmıyor o sıkıntı indirdimde hata veriyor o yüzden boşa termal macun vermek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…