Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bekra

Başarılı
Coinmarketcap'tan tek seferlik veri çekip (güncel olmasına gerek yok) BtcTurk'te listelenen 150 coinin 150sininde adını, fiyatını, athsini, arzını ve dönüşümde olan miktarını gösteren bir tablo hazırlamam gerekiyor. Excel'den ve Sheet'ten anlamıyorum. Yazılımcı vb. de değilim. ChatGPT anlık veri çekemem dedi. Gemini dil modeliyim ben yapamam dedi. Lm Studio şunu bunu çalıştır dedi ama beceremedim. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Aşağıdaki eklenti ile yapabilirsiniz.

Aşağıdan ücretsiz aylık 10 bin istek limitli hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Gerekli eklenti aşağıdadır.

Harikasınız hocam çok teşekkür ederim. Teknik olarak sıkıntım çözüldü gibi. Biraz daha kurcalayıp söz konusu borsanın 150 coinini listelemeye çalışacağım
1731188295696.webp

Harikasınız hocam çok teşekkür ederim. Teknik olarak sıkıntım çözüldü gibi. Biraz daha kurcalayıp söz konusu borsanın 150 coinini listelemeye çalışacağım Eki Görüntüle 97285

Diğer borsa için aşağıdaki ücretsiz API hizmetine bakabilirsiniz.

Api üzerindeki linkleri açtığınız zaman karışık gözükecektir. Bu eklenti sayesinde biraz daha aradığınız sonuca hızlı erişebilirsiniz.
1731188857151.webp

Örnek JSON çekme işlemi.

Diğer borsa için aşağıdaki ücretsiz API hizmetine bakabilirsiniz.

Api üzerindeki linkleri açtığınız zaman karışık gözükecektir. Bu eklenti sayesinde biraz daha aradığınız sonuca hızlı erişebilirsiniz.
Eki Görüntüle 97289

Örnek JSON çekme işlemi.

Çok teşekkür ederim hocam. Borsanın API'si biraz sıkıntılı, Github'da issue oluşturdum umarım dönerler.