Extreme 13 arşivleyenler var mı?

TRSancakTR

Başarılı
Merhaba, biliyorsunuzdur T.S.C ekibi tarafından PES 2013'e yapılan bir Extreme serisi vardı, v1, v2, v3, v4, v5, v6, v7, v8, gibi sürümleri vardı.
Bu sürümlerden bazılarını yedekleyen arşivci arkadaşlar varsa, buraya atarsa sevinirim. Resmi sitesi vardı ama kapanmış, forumlardaki linkler de eski olduğu için silinmiş.

Hocam bu dosya bende var ama v4, V5 falan yok bu dosyada. Senin dediğin v2, V3 bu mu?

Hocam bu dosya bende var ama v4, V5 falan yok bu dosyada. Senin dediğin v2, V3 bu mu?

Oynanış kısmı, oyunun hızını ve topun sertliğini vb. değiştirmek için sanırım, benim dediğim v3, v4, V5 bu değil. Ben böyle versiyon sürümünü sordum. Site kapandığı için Wayback Machine'den aldım resmi.

Son düzenleme:

Başkasının linkini atmak zorunda kaldım, benim oyunumda bütün o bahsettiğiniz dosyalar vardı lakin eski bilgisayarda kaldı. O siteden bu siteden araklayıp birleştirmiştim. Üzgünüm hocam sanırım tek link olarak bulamayacaksınız, eskiden yaptığım gibi siteleri araklamayı deneyin isterseniz. O zamanlarda linklerin üstünden yıllar geçmişti, sağlamdır yine.

Hocam hangi sitelerden buldunuz? Benim bulduğum sitelerdeki linklerin hepsi patlamış.

Hocam hangi sitelerden buldunuz? Benim bulduğum sitelerdeki linklerin hepsi patlamış.

Sekme sayfaları arasında gezdiğimi, YouTube videolarını incelediğimi hatırlıyorum yoğundu ama bir günde bitmişti. 2022 zamanıydı, hatırlayamıyorum çok yani hocam.

Bir şey soracağım, bu v1, v2, v3, v4, v5, v6, v7, v8 bunlar hangi sezonları içeriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…