Ben Andromeda sahibiyim, aldığım zamanda ısıtma özelliği yoktu ama genel olarak memnun sayılırım. Bana göre tek sıkıntısı ayarlanabilir ve hareket eden kolçakların gereksiz yere gıcırdaması, kol dirsekleriniz üzerindeyken klavyede bir şeyler yazarken illaki dirseğiniz hareket ediyor, kolçaklarda dirseklerinizle beraber hareket edip gıcırtı yapıyor, gıcırtıyı engelleyemezsinşz çünkü kolçaklar plastik. Üreticiyle iletişime geçtiğimde kolçak ayarını aşağıya indirebilirsiniz dedi, ben en üstte tutuyorum anca o zaman masa hizasına geliyor. Tek sıkıntısı o, ayak uzatma da ekledim ek olarak ama gereksizmiş, ayak uzatmayı en verimli kullanmak için boyunuzun 1.50-1.60 falan olması lazım bana göre ben 1.80 üstüyüm. Haricinde koltuğu geri yatırırken el freni gibi çektiğimiz gibi olan şey var, tam böyle ince ayar yapamıyorsunuz, çünkü kilit sistemi deliklerin içinden geçiyor, mesela 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 kademe var, tam geriye 10 da yattığını düşünün, ben mesela 4.5 yapmak istiyorum veya 4.3 yapmak istiyorum, tamamen zihnimden sallıyorum bu sayıları, kısaca yatırma ayarı olarak ince ayar yapılamıyor, takıntılı değilseniz problem olmaz. Kumaşı da güzel ancak rahat otururken poponuz aşağıya kayabilir. Elyafımsı bir kumaşı var, adını bilmiyorum kumaşın, ama aşağı kayıyorum rahat oturup arkama yaslandığımda. 7/10 ürün.