EXVEGA Andromeda Pro Thermic nasıldır?

RecepKuneri

Üyecik
Selam herkese,

Arkadaşlar kış da yaklaşıyor, benim çalışma/oyun odası kuzey cephe olduğu için petek ne kadar yansa da masa başında durdukça buz gibi oluyor. Saatlerce bilgisayar başında oturunca belim sırtım tutulmaya başladı vallahi.

Yeni bir koltuk bakarken Exvega'nın Andromeda Pro Thermic modeline denk geldim. Yalan yok, sırf üzerinde "ısıtma özelliği" var yazısını görünce direkt dikkatimi çekti. İlk başta "kesin prizden kablo çekiliyordur, tekerleğe takılır çekilmez" diye düşündüm ama detaylarına bakınca olayın kabloyla değil de direkt powerbank ile çalıştığını gördüm. Koltuğa powerbank bağlayıp kablosuz takılma fikri bayağı mantıklı geldi açıkçası, etrafta kablo kalabalığı olmaması çok iyi bir detay.

Aramızda bu Andromeda Pro Thermic modelini veya genel olarak Exvega markasından herhangi bir koltuk/ürün kullanan var mı? Konforu, oturumu gerçekten anlattıkları kadar var mı? Süngeri çabuk çökme yapıyor mu, kumaşı kaliteli mi? Isıtma özelliğini aktif kullanan varsa bel bölgesini falan yeterince sıcak tutuyor mu merak ediyorum.

Sipariş vermeden önce son bir kullanıcı fikri alayım dedim, tecrübesi olanlar yazarsa çok sevinirim.

Ben Andromeda sahibiyim, aldığım zamanda ısıtma özelliği yoktu ama genel olarak memnun sayılırım. Bana göre tek sıkıntısı ayarlanabilir ve hareket eden kolçakların gereksiz yere gıcırdaması, kol dirsekleriniz üzerindeyken klavyede bir şeyler yazarken illaki dirseğiniz hareket ediyor, kolçaklarda dirseklerinizle beraber hareket edip gıcırtı yapıyor, gıcırtıyı engelleyemezsinşz çünkü kolçaklar plastik. Üreticiyle iletişime geçtiğimde kolçak ayarını aşağıya indirebilirsiniz dedi, ben en üstte tutuyorum anca o zaman masa hizasına geliyor. Tek sıkıntısı o, ayak uzatma da ekledim ek olarak ama gereksizmiş, ayak uzatmayı en verimli kullanmak için boyunuzun 1.50-1.60 falan olması lazım bana göre ben 1.80 üstüyüm. Haricinde koltuğu geri yatırırken el freni gibi çektiğimiz gibi olan şey var, tam böyle ince ayar yapamıyorsunuz, çünkü kilit sistemi deliklerin içinden geçiyor, mesela 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 kademe var, tam geriye 10 da yattığını düşünün, ben mesela 4.5 yapmak istiyorum veya 4.3 yapmak istiyorum, tamamen zihnimden sallıyorum bu sayıları, kısaca yatırma ayarı olarak ince ayar yapılamıyor, takıntılı değilseniz problem olmaz. Kumaşı da güzel ancak rahat otururken poponuz aşağıya kayabilir. Elyafımsı bir kumaşı var, adını bilmiyorum kumaşın, ama aşağı kayıyorum rahat oturup arkama yaslandığımda. 7/10 ürün.

Isıtma muhabbetini bilmiyorum ama mesela benim aldığımda masaj özelliği vardı. Masaj dedikleri titreşimmiş sadece, pek bir faydasını görmedim. Genel olarak Andromeda'dan gayet memnunum, aldığıma pişman değilim malzeme kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…