• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Diğer Exvega Vesta 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah 5.999 TL

İyi düşmüş diğer forumda birisi sürekli övüyordu bunu o yüzden çok sıcak değilim ama kullanan varsa yorumlarını bekliyorum bende.

Exvega Andromeda 2025'i 9.5k gibi bir fiyatla almıştım 6 ay oluyor. Şu an o fiyatlara Pandora var galiba. Akıl sağlığım GG.
(Memnunum)

Hocam oturduğun yer diğer koltuklara göre dar diyorlar çok büyük bir oturma yerim yok ama sorayım dedim
Benim de arka tampon o kadar büyük değil Şahsen yeterli ancak diğer segment muadilleri ile Andromeda'yı deneyerek test etmeden yorum yapamam.
Daha düşük seviye Xdeive'ı denedim cok sert ve sırtı ufak.
GamingGenTR deki koltukları denedim DENEMEZ OLAYDIM!
Belediyenin bankalarından birini çalıp kullansam daha rahat en azından tahta olduğunun farkında olarak oturuyordum. Onlar direk beton! Otobüste daha rahat koltuklar vardı. Bir de deri yapmışlar dokusu da sert hiç albenisi yok.

Galiba Exvega Andromeda ya inceleme yapacağım. 6 aydan deneyim ne kadar yeterlidir emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…