kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 370 Yer Ankara 4 Eylül 2025 #1 Normalde 9.000 TL bandında seyreden bir koltuk. Amazon'da indirime girmiş, ihtiyacı olan bakabilir Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2025
Normalde 9.000 TL bandında seyreden bir koltuk. Amazon'da indirime girmiş, ihtiyacı olan bakabilir Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.129 Çözümler 9 Beğeniler 2.593 4 Eylül 2025 #2 Asıl fiyatına inmiş diyelim. Deli karlar olduğunu hesaba katarsak.
KS KS kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 370 Yer Ankara 4 Eylül 2025 #3 Falconpolat dedi: Asıl fiyatına inmiş diyelim. Deli karlar olduğunu hesaba katarsak. Genişletmek için tıkla... Aslinda evet, olması gereken fiyatta şuanda ama yine de piyasaya göre güzel bir fiyat
Falconpolat dedi: Asıl fiyatına inmiş diyelim. Deli karlar olduğunu hesaba katarsak. Genişletmek için tıkla... Aslinda evet, olması gereken fiyatta şuanda ama yine de piyasaya göre güzel bir fiyat
Arfber Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 130 Çözümler 1 Beğeniler 247 4 Eylül 2025 #4 kaganaltug dedi: Normalde 9.000 TL bandında seyreden bir koltuk. Amazon'da indirime girmiş, ihtiyacı olan bakabilir Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu Genişletmek için tıkla... Geçen gün bu fiyata görünce hangi oyuncu koltuğunu alsam diye anket açmıştım. Exvega, diğer markalara göre nasıldır?
kaganaltug dedi: Normalde 9.000 TL bandında seyreden bir koltuk. Amazon'da indirime girmiş, ihtiyacı olan bakabilir Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu Genişletmek için tıkla... Geçen gün bu fiyata görünce hangi oyuncu koltuğunu alsam diye anket açmıştım. Exvega, diğer markalara göre nasıldır?
KS KS kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 370 Yer Ankara 4 Eylül 2025 #5 Arfber dedi: Geçen gün bu fiyata görünce hangi oyuncu koltuğunu alsam diye anket açmıştım. Exvega, diğer markalara göre nasıldır? Genişletmek için tıkla... Kullananların gayet beğendiği bir marka hocam. Şahsen kendim kullanmadığım için yorum yapmam uygun olmaz ancak beğeneceğinizi düşünüyorum.
Arfber dedi: Geçen gün bu fiyata görünce hangi oyuncu koltuğunu alsam diye anket açmıştım. Exvega, diğer markalara göre nasıldır? Genişletmek için tıkla... Kullananların gayet beğendiği bir marka hocam. Şahsen kendim kullanmadığım için yorum yapmam uygun olmaz ancak beğeneceğinizi düşünüyorum.
yusakaraa Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 923 Çözümler 11 Beğeniler 552 Yer Sakarya 4 Eylül 2025 #6 Arfber dedi: Geçen gün bu fiyata görünce hangi oyuncu koltuğunu alsam diye anket açmıştım. Exvega, diğer markalara göre nasıldır? Genişletmek için tıkla... Bana göre yerli üretimde en iyisi.
Arfber dedi: Geçen gün bu fiyata görünce hangi oyuncu koltuğunu alsam diye anket açmıştım. Exvega, diğer markalara göre nasıldır? Genişletmek için tıkla... Bana göre yerli üretimde en iyisi.
Efe Fiber Çalışkan Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 1 5 Eylül 2025 #7 Tam koltuk arıyordum ve Exvega Andromedalara bakıyordum. Teşekkürler konu için. Hem de amazon'dan denk geldi.
Tam koltuk arıyordum ve Exvega Andromedalara bakıyordum. Teşekkürler konu için. Hem de amazon'dan denk geldi.