Exvega Vesta vs Hawk V4

ToManN

Uzman
Sonuç olarak Amazon üzerinden Hawk fame serisini sipariş verdim okula dönüş kapsamında 7999₺ gibi bir ücrette ileride nasıl olduğuna göre bir girdi yaparım foruma.

Sonuç olarak Amazon üzerinden Hawk fame serisini sipariş verdim okula dönüş kapsamında 7999₺ gibi bir ücrette ileride nasıl olduğuna göre bir girdi yaparım foruma.
Bekliyoruz hocam hangi rengini aldınız?

Bekliyoruz hocam hangi rengini aldınız?

Silver hocam. Çarşamba günü sipariş verdim bu sabah elimdeydi akşam ancak kurabildim paketleme gayet iyi içinden kurmak için gerekli her şey çıkıyor ekstra olarak bez, bakım yağ ve losyon çıkmakta kurulum YouTube üzerinde ki videodan bakarak iki kişi ile 15dk sürdü koltukta kumaşı yastığı şu an sert geliyor ama uzun ömürlü olması için olduğunu ve ileride yumaşayacağını düşünüyorum ama bu hali de rahat hareketleri gayet iyi bir sorun yok yatmada yukarı-aşağı kolçakların 4D olması ayrı iyi yani ilk gözlemlerim gayet olumlu.

Boy kilo kaç hocam ? Ve özellikle oturma süngerinin yanındaki boşluklar rahatsız ediyor mu otururken aklıma takılıyor birazdan sipariş vericem ona göre. Birde sırt kısmı nasıl bazıları tahtaya yaslanır gibi hissettiklerini söylüyorlar ve sol ve sağ kısımları geniş omuzlu olanlar için sıkıntı çıkartabileceklerini bahsetmişler ?

Boy 1.77 kilo 68 boşluklardan bir rahatsızlığım olmadı bağdaş kursan bile bir rahatsızlığı olmuyor ama evet çıkıntının köşeleri sert ama dediğim gibi bir rahatsızlığı olmadı bana daha çok oturma tarzına bağlı mesela bacağını sağ tarafa atarsan evet rahatsızlık yapar oda normal ama öyle oturma da bir rahatsızlık verdiği olmuyor.

Verdim siparişi hocam bu sabah gümüş olan rengini. Görevden dönünce evde kuracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…