Exynos işlemci olmasına karşın sizce S24 alınır mı?

Bütçe
28 bin lira civarı

Burkii

Uzman
Makaleler
1
Yer
İzmir
Sorum başlıktaki gibidir. Amazon'un eski telefonunu yenisiyle değiştir kampanyasından almak çok mantıklı geldi ama telefonda tek eksik bulduğum kısmı Exynos işlemci olması. Tabii bu paralara yakın başka bir öneriniz varsa ona da kabulüm. Önerilerinize açığım.

2400 asiri rekabetci bir yonga degil ama S23'teki 8 Gen 2'den her turlu daha iyi. Almamak icin bir sebep yok, nitekim selefleri gibi verimsizlik ya da overheating problemleri bulunmayan bir yonga. Hatta bir 2100 kullanicisi olarak 990'dan beri kullanilmayacak turden bir Exynos cikmadi. Biraz sehir efsanesine dondu konu.

Yüke sokulmayacak ise alınabilir. Halen verimlilik ile ilgili sorunları var. Önerdiğimden değil ama Xiaomi 14'teki 8 Gen 3'ün 9 Watt tükettiği senaryoda 16 Watt'ı gören E2400 benim için başarılı değildir.

Yüke sokulmayacak ise alınabilir. Halen verimlilik ile ilgili sorunları var. Önerdiğimden değil ama Xiaomi 14'teki 8 Gen 3'ün 9 Watt tükettiği senaryoda 16 Watt'ı gören E2400 benim için başarılı değildir.
Yükten kastınız eğer yüksek grafikli oyunlarla ilgiliyse hocam zaten pek onu yapacağımı sanmıyorum.

Yükten kastınız eğer yüksek grafikli oyunlarla ilgiliyse hocam zaten pek onu yapacağımı sanmıyorum.

Sadece o değil, Multitasking ile arkada fazla miktarda App'i açık bıraktığınız takdirde yine yüke sokmuş oluyorsunuz. Veya 2K - 4K video oynatıldığında...

Üstteki arkadaş modem konusundan bahsetmiş zaten, ona değinmeyeceğim.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt