Eylem Tok ve oğlunun iadesi Amerika Dışişleri Bakanlığı tarafından uygun görüldü

NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
Desene serbest kalacaklar, dışarıda şunları görüp kafalarına sıksalar keşke. Nefret ediyorum bu ikisinden.

Hakettiği gibi muamele görmemesi için tek bir kelime yeterli: "Pişmanım." İyi hal indiriminden normalde alacağı cezanın %95 indirilmiş halini verirler.

İyi hal indirimi denen saçmalık kalksa keşke. 30 yıl hapiste yatması gerekenler 3 ayda serbest kalıyor...

Yolda dinlemeleri için müzik önereyim ben de.

Memleketi özlemişlerdir.

Yolda dinlemeleri için müzik önereyim ben de.

Memleketi özlemişlerdir.

30 yıllık cezayı 3 ay yatıp çıktıktan sonra dinlerler artık.

Hakettiği gibi muamele görmemesi için tek bir kelime yeterli: "pişmanım." iyi hal indiriminden bi' 30 yıl ceza indirimi alır.

Dahşan affı geldi aklıma. (arog)

İfadeler: 995
O pek belli olmaz.

Böyle göz önündeki mahkumlar öldürülme tehlikesine karşın tekli hücrelerde ya da gardiyan eskortuyla tutuluyor. Yüksek ihtimal tek kişilik hücrede otel konforunda yaşar gider.

Orası Türkiye değil, bu kararı mahkeme verir, dışişleri bakanı değil.

Açıklamayı dışişleri bakanlığı yaptı anlamında.

Bro, he's 17. Who among us didn't hit five people with our car when we were 17? (!)
Olası ihtimaller arasında var, ABD için konuşuyorsak. Ama arkadaş bir nebze haklı; bununla ilgili şunu söyleyebilirim: Narcos dizisinde Kolombiyalı karteller ABD'de yargılanmaktan korkuyordu. Bununla ilgili de suçlu iadesi falan çıkarmaya çalışmışlar hatta. Ama dediğim gibi, bence Türkiye'de yargılanması daha güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…