SF26

Üstün
Maçla alakalı yorum falan yapmıyorum.

G7qyU5OXMAEQk1k.webp

Sergen'lik cok bir sey oldugunu dusunmuyorum yonetim uyuyor maalesef. Devre arasinda takima takviye yapilmasi gerekirken Rafa Silva, Paulista ve Abraham uclusunden oldun ki ucu de kendi mevkisinde takiminin en iyi oyuncusuydu.

2020/2021 sezonunun ahı Beşiktaş’ın yakasını bırakmayacaktır. 40 milyon euro limit açabildiği ara transfer döneminde bile oyuncu getiremiyor.
Yav siz gsliler ne komik adamlarsınız ya her şeye Allah, ahı çıkmayacak filan. Aynen Allah da gsli zaten. Ne hikmetse Allah'ın kapsam alanı sadece TR ile sınırlı. Gs mesela AZ ile karşılaşınca ya Allah o bölgede sessiz kaldı ya da baktı ki kim daha fazla ah almış ben onu rezil olacak şekilde mağlup edeyim demiş.

Adam gelmiş sene başı ölmüş bitmişe oynayan takıma sezon ortasında fırlayan, son maçta şampiyon olan takıma laf söylüyor. Gelmiş bir de paso 1 gol diyor. Git 1980'lere namağlup 2.olmuşsun. Nasıl olur ya üstelik liderle aynı puana sahipsin.

2020/2021 sezonunun ahı Beşiktaş’ın yakasını bırakmayacaktır. 40 milyon euro limit açabildiği ara transfer döneminde bile oyuncu getiremiyor.
Bunun cevabını çok önce vermiştim birkaç GS'li arkadaşa, bu konuda konuşacak son camiasınız.
:)
Sergen'lik cok bir sey oldugunu dusunmuyorum yonetim uyuyor maalesef. Devre arasinda takima takviye yapilmasi gerekirken Rafa Silva, Paulista ve Abraham uclusunden oldun ki ucu de kendi mevkisinde takiminin en iyi oyuncusuydu.
Kayyum atanmış, teknik direktörü tazminat için rapor alıyor ve sen bunlara puan bırakıyorsun. Top oynayamıyorsun.
Kondisyoner Valerian bile kazandırtırdı şu maçı.

Kayyum atanmış, teknik direktörü tazminat için rapor alıyor ve sen bunlara puan bırakıyorsun. Top oynayamıyorsun.
Kondisyoner Valerian bile kazandırtırdı şu maçı.
Hoca bu kadar sabırsız olmaya gerek yok vallahi. Tamam yönetim gerçekten kötü onda hemfikiriz ama Sergen Hoca en azından bir şeyler yaptırıyor. OGS'nin oyununa bir düşünseydin bi, adam Konyaspor maçında tam 49 orta yaptırtmıştı, rezillik.

Hoca bu kadar sabırsız olmaya gerek yok vallahi. Tamam yönetim gerçekten kötü onda hemfikiriz ama Sergen Hoca en azından bir şeyler yaptırıyor. OGS'nin oyununa bir düşünseydin bi, adam Konyaspor maçında tam 49 orta yaptırtmıştı, rezillik.
Sabırsızlıkla alakası yok, gömdüğü teknik direktörlerin yaptığı hataların 10 katını yapıyor.
Takıma ekleme yapacak ekibin başını kankası Serkan Reçber çekiyorsa o da istifa edecek.
Ole Gunnar'da sabredecektiniz, Ole'ye transfer vermeyip takımı Avrupa'dan elettirecek düzeyde tutarsan ve bu adamı kovup yerine Sergen gibi geleni geçeni eleştiren bir futbol yorumcusunu getirirsen ona da istifa derim.
Serdal denen herif Beşiktaş için değil, ülkenin en değerli arazilerinden birisi olan Dikilitaş için gelmiş bir tetikçidir. Aksini iddia eden de Beşiktaş'a ihanet ediyordur.

BJK şu an transfer bakımından doğru yolda gidiyor ama büyük ihtimalle transfer döneminin sonunda patlayacaklar, zaten teknik direktör seçimleri de rezalet. BJK'nin şu an yapması gereken sene sonuna kadar Sergen ile gidip ve ara transferde kimseyi almamalı. 31 Haziran'da yabancı, genç bir teknik direktör getirip takımı ona emanet etmeli. Yapacaklar mı? Hayır.