F/P ekran kartı önerisi

batu8001

Çalışkan
İkinci el ekran kartı alacaktım, kısmen vazgeçtim. Bulunduğum ve yakın olduğum şehirlerdeki kartlar fahiş fiyatlı, kusurlu veya basit bir FurMark testi yüklemekten aciz ve mesaja cevap bile vermeyen insanlardan oluştuğu için "parası neyse verip sıfır alsam mı" diyorum. Aklımdaki kartlar RX 6600, RX 6650 XT, RX 7600, Arc B580. açıkçası çok da acelem yok. Bu kartlar sizce Black Friday'de güzel indirime girer mi veya aralık ocak gibi? Yoksa bundan daha fazla düşmez mi dersiniz? İkinci elde Arc B580 1.5 yıl garantili 9.000'e var ama daha geçen sıfırını 10.000'e gördüğüm için pek de sıcak bakmadım. Belirttiğim kartlar sizce kaç civarında olursa alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe artırılabiliyorsa RTX 4060/5060 alın bence sıfır almışken. Hatta indirimde yakalarsanız sizin bütçenize de düşerler.

Sarı siteye Sapphire RX6600 ilanı koydum. Kart sadece oyun için kullandım. Garanti vida etiketleri bile duruyordu. Fiyatı 5000 bin TL yazdım. Hala ölücüler pazarlık yapmaya çalışıyor. Yanlış anlamayın biz satıcılarda zor durumdayız ölücüler yüzünden. Sadece ekran kartı içinde geçerli değil bu. Diğer ürünler içinde geçerli. FurMark testi koymadım ben çünkü uzay sistem kullanıyorum. Sıcaklık değerleri değişkenlik gösterecek. Kartta bir sorun olsa zaten FurMark testinde kapanacak.

Bakılabilir 5000 TL sorun yoksa güzel fiyat.

11 12k civarı, psu da almam gerekiyor çünkü
2.el dusunurmusun?

Adanada millet 1 ay garantisi kalmış karta 7500 istiyor

Bakılabilir 5000 TL sorun yoksa güzel fiyat.

2.el dusunurmusun?
Düşünüyorum ama garantili bakıyorum, bide adana osmaniye civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…