F/P ekran kartı önerisi

Yazan ben olabilirim kusura bakma alt modellerde insanlar elinden çıkarmak istediğinden arada bir öyle alıyorum diye canım sıkıldıkça yazıyorum tabii aşırı absürt rakamlarda değil

4060 2 gün önce rakip ilanlar 10500'ken, garantili burada anında 9500'e sattım bazen öyle kartlar uyguna düşebiliyor 2. eli kovalamak lazım. Tavsiyem 6700 XT veya 4060 kovalaman 6700 XT kartın kalitesine göre 7-9 arası 4060 ise şu an İstanbul gibi bir şehirde 10 civarı alınabiliyor.

Adana'da millet 1 ay garantisi kalmış karta 7500 istiyor.
Düşünüyorum ama garantili bakıyorum, bir de Adana Osmaniye civarı.

PTT ile kapıda ödemede anlaşabilirsin 300 TL civarı mı ne oluyor.

Adana'da millet 1 ay garantisi kalmış karta 7500 istiyor.
Maalesef. 2. el GTX 1050 Ti ekran kartını 4-5 bine ilana koyuyorlar işin kötüsü o fiyata alan bile çıkıyor. Maalesef Adana piyasası ölü durumda, kargo ile il dışından alabilirsin testini isteyip. Daha önce çok aldım öyle.

Kargo işine sıcak bakamıyorum daha önce hiç 2. El almadım, ben yeni bakımı yapılmış max75 derece göreni 2500e koydum yazan yok. Bir süre böyle decam edebilirim bf1 ve lol için yetiyor şimdilik.

Kargo işine sıcak bakamıyorum daha önce hiç 2. el almadım, ben yeni bakımı yapılmış Max75 derece göreni 2500e koydum yazan yok. Bir süre böyle decam edebilirim BF1 ve LoL için yetiyor şimdilik.

Çünkü 2500'e temiz miningsiz RX 580 gibi seçenekler var. Alt nesillerde NVIDIA'nın marka değeri önemsiz kalıyor.

2500'e koydum yazan yok.
GTX 1050 Ti için diyorsan elbette yazan olmaz, GTX 1060 6 GB veya biraz zorlansa GTX 1660 fiyatına koymuşsun çünkü. Aynı fiyata RX 580 8 GB varken kimsenin umrunda olmaz 2500 liralık GTX 1050 Ti ilanı.

2. el işine sıcak bakmamana gelecek olursak da satıcıyla biraz konuşup test videosu falan istersen zaten tavrından bile anlaşılıyor genelxe dürüst olup olmadığı. Yine de tercih senin.

Kartı bir yandan kullandığım için ucuza verip boş kalmak istemedim bide kimse ilamdaki fiyatı görüp de almıyor büyük ihtimal herkes beleşe yakın bile olsa indirim istiyor.

Kargoyla ticareti nasıl güvenilir gerçekleştiriyorsunuz, işin içine kargo parası cüzdanım güvende Param Güvende vb girince çok masraflanıyor ayrıca bir sorun olursa uğraştırır bayağı.

Referansım ve satış adetim yüksek olduğundan çoğu insan gözünde güvenilirim isteğe bağlı testleri kartla beraber gösterdiğimden de ayrıca bir güvenilirliğim var.

Yani pazarlığı kabul etmiş eğer pazarlık farkını da koyarsak piyasa fiyatına denk geliyor sıfıra yakın olduğunu varsayarsak alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…