Arkadaşlar merhaba. Gerek iş yerinde gerekse evde çoğu zaman bilgisayar başında vakit geçiriyorum. Ofis tipi mümkünse boyunluk kısmı olan rahat bir koltuk arıyorum. Gaming koltuklar biraz büyük ve kaba duruyor odayı öldürür düşüncesi ile ofis tipi modellere daha sıcak bakıyorum. 6K'yı pek geçmek istemem fakat uzun ömürlülük açısından gerekirse üstüne ekleyebilirim. Şimdiden teşekkürler.
Seduna Thunder Pro Yönetici Koltuğu modelimizi inceleyin, sipariş verin. Seduna Ofis Koltuğu, Son yılların en çok satan Ofis Sandalyesi & Çalışma Sandalyesi. Adresinize Ücretsiz Kargo.
Seduna Thunder Pro Yönetici Koltuğu modelimizi inceleyin, sipariş verin. Seduna Ofis Koltuğu, Son yılların en çok satan Ofis Sandalyesi & Çalışma Sandalyesi. Adresinize Ücretsiz Kargo.
Kendim IKEA Markus kullanıyorum. Bu koltuğa geçmeden önce sayısını hatırlayamadığım kadar koltuk denedim diyebilirim. Üzerine ne kadar ekleme şansınız olur bilemiyorum, ergonomik ve sağlam bir koltuk. Ancak kolçaklar ayarlanamıyor ve boyun desteği yok. Boyun desteğini ayrıca yine IKEA boyunluğu ile tamamladım.
Kendim IKEA Markus kullanıyorum. Bu koltuğa geçmeden önce sayısını hatırlayamadığım kadar koltuk denedim diyebilirim. Üzerine ne kadar ekleme şansınız olur bilemiyorum, ergonomik ve sağlam bir koltuk. Ancak kolçaklar ayarlanamıyor ve boyun desteği yok. Boyun desteği ayrıca yine IKEA boyunluğu ile tamamladım.
O 11k şu an. Yani uzun vadeli sağlamlık ve konfor anlamında ciddi bir fark yaratacaksa değerlendirebilirim ama bu ilk gönderdiğiniz ürün bütçe dostu duruyor. Eğer kaliteliyse onu tercih edebilirim.
O 11k şu an. Yani uzun vadeli sağlamlık ve konfor anlamında ciddi bir fark yaratacaksa değerlendirebilirim ama bu ilk gönderdiğiniz ürün bütçe dostu duruyor. Eğer kaliteliyse onu tercih edebilirim.
Tamamdır hocam, sipariş geçiyorum o taktirde. Teşekkürler.
Ürün geldi hocam. Biraz alışmak lazım ama genel olarak rahat. Geri yaslandığın zaman dimdik durmuyor, geriye doğru az esneyip öne geri geliyor. Kafalık kısmını pek iyi yapamamışlar kullanabilmek için geri gitmek lazım. Az önde durmasını tercih ederdim. Belki film dizi izlerken kullanılabilir. Kol kısımları güzel masamın boyu ile de uyumlu. Yani F/P diyebiliriz. Masa, koltuk ve sistem yeni. İlk defa gözüme hoş gelen bir ortam oldu diyebilirim. Bir de duvarı güzelleştirirsem tamamdır.