F-Secure Mobile Security güvenli mi?

GhostRileyy

Uzman
Merhaba, uygulama mağazasında böyle bir antivirüs uygulamasına denk geldim. Güvenli mi ya da kullanılır mı bilmiyorum. Kullanan ya da önceden kullanan var mı? Uygulama linkini ve ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum.

Uygulama link:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250521_115244_Google Play Store.webp
    141,3 KB · Görüntüleme: 65
Önceki konunda da söylediğim gibi bilindik markalar varken bunları kullanman doğru olur mu bilmiyorum. Telefon konusunda bilgili değilim ancak Kaspersky gibi markalar telefonda da iyi programlar yapmışlardır diye düşünüyorum.

Güvenilir olmasa bu kadar kalamazdı da yorumlara bakılırsa pek de iyi bir şeye benzemiyor.
Tabii, şahsi filrim bu. Kullanan varsa bilgilendirsin.

Kullanmaktan ziyade merak ediyorum böyle şeyleri hocam. Farklılığı severim.

Hocam her gördüğün uygulamayı soracak mısın böyle? Başka bir forumda da benzer bir soru sormuştun oraya da cevap vermiştim. Antivirüs testlerini düzenli olarak yapan 2 güvenilir site var oraya girip mobil veya desktop için ayrı ayrı bakarsın kararını verirsin.

Yok hocam 2 tane gördüm 2 sini sormak istedim. 2 forumda yazma amacım bazen örneğin bu forumda açtığım konuya yanıt gelmezken ötekinde geliyor ondan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…