A Agarta Başarılı Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 309 Beğeniler 143 Dün 21:16 #11 Agarta dedi: Bu iş sadece Fabre'yle kalmaz. Soulfly falan da gidebilir. Genişletmek için tıkla... arttırıyorum xanti veya wox dan biri daha gidecek
Agarta dedi: Bu iş sadece Fabre'yle kalmaz. Soulfly falan da gidebilir. Genişletmek için tıkla... arttırıyorum xanti veya wox dan biri daha gidecek
Kenshi Üstün Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 329 Çözümler 11 Beğeniler 143 Dün 23:55 #12 Agarta dedi: Arttırıyorum xanti veya woxdan biri daha gidecek Genişletmek için tıkla... Core kadroyu bozmazlar.
Agarta dedi: Arttırıyorum xanti veya woxdan biri daha gidecek Genişletmek için tıkla... Core kadroyu bozmazlar.
A Agarta Başarılı Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 309 Beğeniler 143 Bugün 00:09 #13 Kenshi dedi: Core kadroyu bozmazlar. Genişletmek için tıkla... Bence bozulmalı. Zaten 5 Türk olayı bozulduysa pek bir olayı da kalmıyor. Açıkçası -xanti diyorum mental mevzusunun takımı etkilememe şansı yok gibi geliyor. Çok içli dışlı olmasam da izlerken bile hissettiriyor.
Kenshi dedi: Core kadroyu bozmazlar. Genişletmek için tıkla... Bence bozulmalı. Zaten 5 Türk olayı bozulduysa pek bir olayı da kalmıyor. Açıkçası -xanti diyorum mental mevzusunun takımı etkilememe şansı yok gibi geliyor. Çok içli dışlı olmasam da izlerken bile hissettiriyor.