Fabric server açmak daha mı mantıklı?

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Önceden 1.7.10 ve 1.12.2 dönemlerinde hep Forge kurardım. Zaten o zamanlar bildiğim tek mod yükleyici oydu. Ancak artık daha modern olması açısından Fabric server kurmayı planlıyorum. Sizce günümüzde hem mod çeşitliliği hem de performans (hız) açısından fabric server kurmak mantıklı mı?

Oynayacağınız mod paketi fabric ise fabric, Forge ise Forge server açacaksınız. Ben sorunuzu tam anlamadım.

Oynayacağınız mod paketi fabric ise fabric, Forge ise Forge server açacaksınız. Ben sorunuzu tam anlamadım.

Şöyle diyeyim: Ben eskiden beridir Forge kullanıyorum ama Forge, artık tam anlamıyla eskidi. Yok versiyondan kaynaklı hatalar, Game outputlar falan derken iyice bir çilesinin çektim ben. O yüzden acaba yönümü fabrice mi çevirsem ve bunun üzerine de artık fabric server mı kursam diye geçindim içimden.

Fabric'in güzel yanı oyunun hiçbir tarafını ellemeden sadece mod desteği ekler. Forge fazla karışıyor oyuna.

Hala açıklayıcı olmadı. Başta dediklerinizi tekrar ettiniz. Amacınız ne?

Fabric ile bir public sunucu mu açmak istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…