3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 11 Nisan 2025 #1 Sarı siteye göre daha uygun fiyata satıyorlar. Şüphelendim açıkçası. Alım satım yaptınız mı? Güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2025
Sarı siteye göre daha uygun fiyata satıyorlar. Şüphelendim açıkçası. Alım satım yaptınız mı? Güvenilir mi?
236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 11 Nisan 2025 #2 Param Güvende ile alın. Eğer grup gerçekten güvenilirse referansta iş yapar ama genelde arkası boş oluyor referansların.
Param Güvende ile alın. Eğer grup gerçekten güvenilirse referansta iş yapar ama genelde arkası boş oluyor referansların.
Art The Clown Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.086 Çözümler 10 Beğeniler 540 11 Nisan 2025 #3 Ben sattım aldım da ama dikkatli olmak gerekir grubun güvenilir kişileri referans veriyorsa neden olmasın?
Ben sattım aldım da ama dikkatli olmak gerekir grubun güvenilir kişileri referans veriyorsa neden olmasın?
KS KS 3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 11 Nisan 2025 #4 Art The Clown dedi: Ben sattım aldım da ama dikkatli olmak gerekir grubun güvenilir kişileri referans veriyorsa neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Peki ya referans olan kişiler aslında arkadaşı akrabasıysa neden olmasın? Nasıl anlarız?
Art The Clown dedi: Ben sattım aldım da ama dikkatli olmak gerekir grubun güvenilir kişileri referans veriyorsa neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Peki ya referans olan kişiler aslında arkadaşı akrabasıysa neden olmasın? Nasıl anlarız?
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.372 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.597 11 Nisan 2025 #5 3035 dedi: Peki ya referans olan kişiler aslında arkadaşı akrabasıysa neden olmasın? Nasıl anlarız? Genişletmek için tıkla... Test ederek anlarsınız kartı görmeden alım yapmayı düşünmüyorsunuz herhalde.
3035 dedi: Peki ya referans olan kişiler aslında arkadaşı akrabasıysa neden olmasın? Nasıl anlarız? Genişletmek için tıkla... Test ederek anlarsınız kartı görmeden alım yapmayı düşünmüyorsunuz herhalde.
KS KS 3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 11 Nisan 2025 #6 Ruindry dedi: Test ederek anlarsınız kartı görmeden alım yapmayı düşünmüyorsunuz herhalde. Genişletmek için tıkla... Yani demek istediğim kartı aldık elimize geçti ancak sıkıntısı var yani dolandırılmamak için ne yapılmalı?
Ruindry dedi: Test ederek anlarsınız kartı görmeden alım yapmayı düşünmüyorsunuz herhalde. Genişletmek için tıkla... Yani demek istediğim kartı aldık elimize geçti ancak sıkıntısı var yani dolandırılmamak için ne yapılmalı?
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.372 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.597 11 Nisan 2025 #7 3035 dedi: Yani demek istediğim kartı aldık elimize geçti ancak sıkıntısı var yani dolandırılmamak için ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Furmark testi OCCT VRAM testi yaptınız memnun kaldınız eve gittikten sonra artık sizin o sıkıntısını alırken tespit etmeniz lazım eve gidince ayaklanip ısınmaya başlamıyor kart aynı kart sonuçta.
3035 dedi: Yani demek istediğim kartı aldık elimize geçti ancak sıkıntısı var yani dolandırılmamak için ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Furmark testi OCCT VRAM testi yaptınız memnun kaldınız eve gittikten sonra artık sizin o sıkıntısını alırken tespit etmeniz lazım eve gidince ayaklanip ısınmaya başlamıyor kart aynı kart sonuçta.