Facebook hesabının asla bulunmaması nasıl sağlanır?

vurkan

Başarılı
Yer
İZMİR
Arkadaşlar benim için çok önemli. Facebook hesabının asla bulunmamasını istiyorum, bunun bulunmamasını nasıl sağlarım? Yani kayıtlı mail vs bulunursa oradan hesap kapatılabilir mi, yeni bir mail tanımlayıp eskisini silmeye çalışıyorum fakat o da olmuyor. Güçlü bir şifre koyup kimsenin bulamaması gerekiyor. Profil herkese açık kalacak ama Facebook hesabına kimse ulaşamaması gerekiyor. Yanıt verenlere şimdiden çok teşekkürler.

Biraz daha açabilir misiniz? Hesap bilgileri size ait olmaya devam edecek mi? Arkadaşlarınız kalmaya devam edecek mi?

Evet yani hesap ban ait olacak ama benim girmemem bile sorun değil, arkadaş listesi kapalı zaten. Maile ve şifresine ulaşılabilir diye düşünüyorum fakat Facebook hesabına giremesinler istiyorum. Mail sorun değil.

Evet yani hesap ban ait olacak ama benim girmemem bile sorun değil, arkadaş listesi kapalı zaten. Maile ve şifresine ulaşılabilir diye düşünüyorum fakat Facebook hesabına giremesinler istiyorum. Mail sorun değil.
Oturumunuzun açık olduğu tüm cihazlardan çıkış yapınız ardından mail adresinizi (isteğinize bağlı) ve parolanızı değiştiniz. Ayarlarda "Telefon numarası ve mail adresi ile beni bul" gibi bir ayar olması lazım bu ayarı kapatınız. "Etiket" ayarını değiştirmek isteyebilirsiniz. Aklıma bunlar geldi.

Bu yazılar yardımcı olabilir:

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt