X xunqui Uzman Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 103 Çözümler 1 Beğeniler 43 23 Nisan 2026 #1 Selam, bu sorun sabah başladı. FACEIT AC açıkken CS2, Valve logosunda hata vermeden direkt kapanıyor. FACEIT AC kapalı iken sorun yok. Böyle bir durum yaşayan var mı? FACEIT'in önerdiği çözümler işe yaramadı. Troubleshooting game crashes
Selam, bu sorun sabah başladı. FACEIT AC açıkken CS2, Valve logosunda hata vermeden direkt kapanıyor. FACEIT AC kapalı iken sorun yok. Böyle bir durum yaşayan var mı? FACEIT'in önerdiği çözümler işe yaramadı. Troubleshooting game crashes
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 849 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 511 Yer adana 23 Nisan 2026 #2 Başlatıcı seçeneklerine "-allow_third_party_software" eklediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS X xunqui Uzman Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 103 Çözümler 1 Beğeniler 43 23 Nisan 2026 #3 Que dedi: Başlatıcı seçeneklerine "-allow_third_party_software" eklediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim işe yaramıyor Artı 0 Eksi
Que dedi: Başlatıcı seçeneklerine "-allow_third_party_software" eklediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim işe yaramıyor
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 849 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 511 Yer adana 24 Nisan 2026 #4 xunqui dedi: denedim işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... Daha önceden girmiş olduğunuz topluluk haritalarını temizlemeyi dener misiniz? İnen dosyalar arasında rahatsız eden birkaç dosya olabilir mi acaba? Artı 0 Eksi
xunqui dedi: denedim işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... Daha önceden girmiş olduğunuz topluluk haritalarını temizlemeyi dener misiniz? İnen dosyalar arasında rahatsız eden birkaç dosya olabilir mi acaba?
KS KS X xunqui Uzman Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 103 Çözümler 1 Beğeniler 43 24 Nisan 2026 #5 Que dedi: Daha önceden girmiş olduğunuz topluluk haritalarını temizlemeyi dener misiniz? İnen dosyalar arasında rahatsız eden birkaç dosya olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Şu an oyunu tekrar indiriyorum, anlaşılan benim gibi sorun yaşayan birçok kişi var. Buradaki önerileri de denedim sonuç aynı. Artı 0 Eksi
Que dedi: Daha önceden girmiş olduğunuz topluluk haritalarını temizlemeyi dener misiniz? İnen dosyalar arasında rahatsız eden birkaç dosya olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Şu an oyunu tekrar indiriyorum, anlaşılan benim gibi sorun yaşayan birçok kişi var. Buradaki önerileri de denedim sonuç aynı.