apn0s Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 18 Yer Mersin 9 Aralık 2025 #1 FACEIT AC açmaya çalışırken görseldeki hataları veriyor.
barishizm Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 324 Çözümler 6 Beğeniler 317 Yer Vilnius, Litvanya 9 Aralık 2025 #2 Anakartınızın MSI olduğunu görüyorum. Bu makalede yazılanları denediniz mi? BIOS sürümünüz çok yeni olduğu icin bu hatayı almanız muhtemel. Artı 0 Eksi
Anakartınızın MSI olduğunu görüyorum. Bu makalede yazılanları denediniz mi? BIOS sürümünüz çok yeni olduğu icin bu hatayı almanız muhtemel.
S shruux Becerikli Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 560 Çözümler 6 Beğeniler 292 10 Aralık 2025 #3 Benimde ana kartım MSI ve aynı hatayı alıyorum fakat oynamamı etkilemiyor sorunsuz şekilde oynuyorum. Artı 0 Eksi
Benimde ana kartım MSI ve aynı hatayı alıyorum fakat oynamamı etkilemiyor sorunsuz şekilde oynuyorum.
KS KS apn0s Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 18 Yer Mersin 10 Aralık 2025 #4 barishizm dedi: Anakartınızın MSI olduğunu görüyorum. Bu makalede yazılanları denediniz mi? BIOS sürümünüz çok yeni olduğu icin bu hatayı almanız muhtemel. Genişletmek için tıkla... Deneyip haber veririm. Artı 0 Eksi
barishizm dedi: Anakartınızın MSI olduğunu görüyorum. Bu makalede yazılanları denediniz mi? BIOS sürümünüz çok yeni olduğu icin bu hatayı almanız muhtemel. Genişletmek için tıkla... Deneyip haber veririm.