Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.584 Çözümler 2 Beğeniler 4.826 Yer Kaer Morhen Bugün 16:39 #1 FACEIT indirdim ama Steam hesabıma girip FACEIT'e izin verdikten sonra bu ekranda kalıyor.
Çözüm SF26 Bugün 16:51 Lorien dedi: FACEIT indirdim ama Steam hesabıma girip FACEIT'e izin verdikten sonra bu ekranda kalıyor. Eki Görüntüle 260658 Genişletmek için tıkla... Windows Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açın, ilk AC'yi sonra clientı açın.
Lorien dedi: FACEIT indirdim ama Steam hesabıma girip FACEIT'e izin verdikten sonra bu ekranda kalıyor. Eki Görüntüle 260658 Genişletmek için tıkla... Windows Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açın, ilk AC'yi sonra clientı açın.
SF26 Üstün Profesör Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.986 Çözümler 18 Beğeniler 8.099 Bugün 16:51 #2 Lorien dedi: FACEIT indirdim ama Steam hesabıma girip FACEIT'e izin verdikten sonra bu ekranda kalıyor. Eki Görüntüle 260658 Genişletmek için tıkla... Windows Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açın, ilk AC'yi sonra clientı açın. Artı 0 Eksi Çözüm
Lorien dedi: FACEIT indirdim ama Steam hesabıma girip FACEIT'e izin verdikten sonra bu ekranda kalıyor. Eki Görüntüle 260658 Genişletmek için tıkla... Windows Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açın, ilk AC'yi sonra clientı açın.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.584 Çözümler 2 Beğeniler 4.826 Yer Kaer Morhen Bugün 16:54 #3 SF26 dedi: Windows Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açın, ilk AC'yi sonra clientı açın. Genişletmek için tıkla... AC ne hocam? Anti Cheat sanırım ama bana öyle bir kısayol gelmedi. Nereden açabilirim? Şimdi açıldı uygulama. Anti Cheat'i şimdi yüklüyor. Teşekkürler hocam. Son düzenleme: Bugün 17:05 Artı 0 Eksi
SF26 dedi: Windows Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açın, ilk AC'yi sonra clientı açın. Genişletmek için tıkla... AC ne hocam? Anti Cheat sanırım ama bana öyle bir kısayol gelmedi. Nereden açabilirim? Şimdi açıldı uygulama. Anti Cheat'i şimdi yüklüyor. Teşekkürler hocam.