FACEIT hesap doğrulaması istiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batinux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
  • Etiketler Etiketler
    faceit hesap

Batinux

Uzman
FACEIT denemek için FACEIT Client ve Anticheat'ı kurdum ve oyunu başlatacakken hesabı çoklu oturum açma olarak işaretlediklerini fark ettim. Benden hesap doğrulaması yapmak için T.C. kimlik ve yüz biyometrimi istiyorlardı. Sadece hilesiz bir oyun için biyometrimi vermek istemiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Şimdi ise Valorant yüklüyorum CS 2'deki hilelerden sıkıldığım için çünkü üst üste 5 kez mevlana hilesi geldi ve VAC NET hiçbir şey yapmadı.

FACEIT smurfleri engellemek amacıyla biyometrik ve kimlik doğrulaması istiyor. FACEIT güvenli bir platform olduğundan hesabınızı onaylatabilirsiniz. Kendimde kullanıyorum.

Çözemezsiniz. Faceit 2.0 güncellemesinden sonra oluşturulan neredeyse bütün hesaplar artık biyometrik doğrulamaya tabi tutuluyor.

Ama merak etmeyin veriler GDPR koruması altında Daon şirketi üzerinde depolanıyor. Avrupanın en iyi ve güvenilir şirketlerinden birisidir Daon, bağımsız kuruluşlar tarafından denetleniyor zaten.
Velhasıl biyometrik doğrulama için bir sorun yaşamazsınız, hele ki Türkiye gibi veri sızıntılarının gırla yaşandığı bir ülkede yaşıyorsanız..

FACEIT smurfleri engellemek amacıyla biyometrik ve kimlik doğrulaması istiyor. FACEIT güvenli bir platform olduğundan hesabınızı onaylatabilirsiniz. Kendimde kullanıyorum.
Ama sorun şu ki ben 17 yaşındayım.

FACEIT.

Ama sorun şu ki ben 17 yaşındayım.

Fark etmez, reşit olmak zorunda değilsiniz.

İsteyen her şekilde buluyor panelle, FACEIT'e versen ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…