dixtuel

Uzman
Merhaba,

Bir süredir FACEIT oynuyorum ve bugün benden kimlik doğrulaması yapmamı istedi. Ebevyn doğrulamasını yaptım fakat kimlik doğrulama kısmında aklıma çok takıldığı için sormaya karar verdim. Kimlik doğrulaması güvenli mi ve bir sorun yaratır mı?

Merhaba,

Bir süredir FACEIT oynuyorum ve bugün benden kimlik doğrulaması yapmamı istedi. Ebevyn doğrulamasını yaptım fakat kimlik doğrulama kısmında aklıma çok takıldığı için sormaya karar verdim. Kimlik doğrulaması güvenli mi ve bir sorun yaratır mı?
Kimlik bilgileri zaten sızdırılmış bir şekilde herkesin elinde, ama faceit major turnuva düzenlemiş bir şirket bu sebepten sorun olmayacaktır. Yüksek ihtimalle smurf hesap yada yan hesap açtığın için bu soruyu soruyorsun. Güvenle yapabilirsin

Kimlik bilgileri zaten sızdırılmış bir şekilde herkesin elinde ama FACEIT major turnuva düzenlemiş bir şirket bu sebepten sorun olmayacaktır. Yüksek ihtimalle smurf hesap ya da yan hesap açtığın için bu soruyu soruyorsun. Güvenle yapabilirsin.

Hayır hocam yeni yeni CS oynamaya başladım ilk 30 maçımda bunu istemedi şimdi istedi ondan sordum.