FACEIT nedir, avantajları var mı?

i5 7500F

Becerikli
Merhaba,
CS2'ye yeni başladım sayılır. FACEIT nedir? Ücretli mi? Avantajları var mı? Genel anlamda bilgi verir misiniz?

Kısaca ücretsiz sürümüyle oynayabilirsin ancak herkes çok ciddi oynadığından dolayı yeni başladıysan pek bulaşma.

Ücretli abonelik sabah akşam CS oynayanlar için.

Merhaba,
CS2'ye yeni başladım sayılır. FACEIT nedir? Ücretli mi? Avantajları var mı? Genel anlamda bilgi verir misiniz?
Knk yeni başlayan işi değil faceit. Kısacası üzerinden maç eşleşmesi yaptığın ve kendine has rank sistemi olan. Kendine özel anti hile sistemi olan bir yapı. Deneyimli oyuncu işi.

Ben FaceIT'e kaydolduğumda seçkin istemiyordu. Ranked sistemi ve daha gelişmiş anti-cheat için tercih ediyordum ama sanırım son güncellemelerle yeni kaydolanlara seçkin yükseltmesi şartmış.

Ben FaceIT'e kaydolduğumda seçkin istemiyordu. Ranked sistemi ve daha gelişmiş anti-cheat için tercih ediyordum ama sanırım son güncellemelerle yeni kaydolanlara seçkin yükseltmesi şartmış.
Evet geçen biri mevlana ile hesabı 10 level yapınca. Faceit bile olsa Seçkin zorunluluğu getirdiler.

Benim hesabım 3 yıllık olduğundan girebiliyorum sanırım. Seçkin yok bende.

Zamanında kurduysan evet. Ben sonradan smurf hesabıma kurmak istedim hem seçkin hem telefon numarası istedi. Smurf hesabıma FACEIT açabilmek için ablamın telefon numarasını kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…