GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 27 Eylül 2025 #1 Merhaba. FACEIT'de 21 Ağustos'ta premium almıştım. Kartta para yoktu ve üyeliği devam ettirmek için karta para attım. Ama sonraki ödeme tarihi 21 Ekim yazıyor. Ayrıca premium üyeliğim hâla devam ediyor. Sizce ne yapabilirim?
Merhaba. FACEIT'de 21 Ağustos'ta premium almıştım. Kartta para yoktu ve üyeliği devam ettirmek için karta para attım. Ama sonraki ödeme tarihi 21 Ekim yazıyor. Ayrıca premium üyeliğim hâla devam ediyor. Sizce ne yapabilirim?
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.367 Çözümler 10 Beğeniler 2.437 Yer Malta 27 Eylül 2025 #2 Karttan çekmiştir eğer devam ediyorsa. Ne zaman attınız parayı?
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 27 Eylül 2025 #3 Zeitnot dedi: Karttan çekmiştir eğer devam ediyorsa. Ne zaman attınız parayı? Genişletmek için tıkla... Bugün attım ama hâla devam ediyor üyelik para da çekilmedi zaten yoktu para ve kontrol ettim.
Zeitnot dedi: Karttan çekmiştir eğer devam ediyorsa. Ne zaman attınız parayı? Genişletmek için tıkla... Bugün attım ama hâla devam ediyor üyelik para da çekilmedi zaten yoktu para ve kontrol ettim.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.367 Çözümler 10 Beğeniler 2.437 Yer Malta 27 Eylül 2025 #4 GTR dedi: Bugün attım ama hâla devam ediyor üyelik para da çekilmedi zaten yoktu para ve kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Desteğe bir yazın o zaman.
GTR dedi: Bugün attım ama hâla devam ediyor üyelik para da çekilmedi zaten yoktu para ve kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Desteğe bir yazın o zaman.