sdursun10

Üyecik
Merhaba.
FACEIT'de secure mood düzgün çalışmıyor, sorunu alıyorum.
Fakat BIOS'tan aktifleştirmeme rağmen ve msinfo32'de de aktif gözükmesine rağmen anticheat çalışmıyor.
BIOS'da secure mood enabled ve standart ve Custom hepsini denedim ama düzelmedi.
Anticheat çalıştırırken de güvenli önyükleme etkin, ancak tam olarak işlevsel değil, sıkıntısı alıyorum.
Yani sorun çalışıyor ama çalışmıyor. :)
Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın valla ne diyim :( sürüm güncel olmadığı için çalışan özelliklerde yeterince çalışmıyor olabilir mi
Hocam son güncellemelerde otomatik Secure aktif geliyor, siz onu Custom ayarlayıp Maximum Security çalıştırmalısınız. Bu sırada UEFI modda olduğunuza emin olun. CSM genel olarak kabul görmüyor.

Hocam son güncellemelerde otomatik secure aktif geliyor, siz onu Custom ayarlayıp maximum Security çalıştırmalısınız. Bu sırada UEFI modda olduğunuza emin olun. CSM genel olarak kabul görmüyor.

Secure bot açılıcaksa CSM her durumda mecburi kapalı olması gerekli, çoğu anakart güncel BIOS ile otomatik açıyor ama bazen müdahale istiyor.

Sizin bahsettikleriniz benim ekranımda yok fotoğraflarını bırakıyorum daha detaylı görebilirsiniz

Secure bot açılıcaksa CSM her durumda mecburi kapalı olması gerekli, çoğu anakart güncel BIOS ile otomatik açıyor ama bazen müdahale istiyor.
BIOS'un görüntülerini attım, bazı bahsettiğiniz seçenekler mevcut değil. Oradan görsele bakıp söylerseniz sevinirim.