Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 26 Mayıs 2025 #1 Ben bir uygulama yardımıyla klavyemde Snaptap kursam, FACEIT üzerinde kullanabilir miyim?
Çözüm Toby Fox 26 Mayıs 2025 Zeitnot dedi: ChatGPT bir sıkıntı yok diyor bir var diyor, bir Reddit sayfası var ancak pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... "Yes you can use it on Faceit and nothing happens." Faceit izin veriyor buna. Sorun da olmuyor.
Zeitnot dedi: ChatGPT bir sıkıntı yok diyor bir var diyor, bir Reddit sayfası var ancak pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... "Yes you can use it on Faceit and nothing happens." Faceit izin veriyor buna. Sorun da olmuyor.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 26 Mayıs 2025 #2 Yalnızca resmi Valve sunucularında yasak. Otomatik oyundan atıyor. Faceit'te sorun olmamalı. Artı 0 Eksi
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 26 Mayıs 2025 #3 Toby Fox dedi: Yalnızca resmi Valve sunucularında yasak. Otomatik oyundan atıyor. FACEIT'te sorun olmamalı. Genişletmek için tıkla... ChatGPT bir sıkıntı yok diyor bir var diyor, bir Reddit sayfası var ancak pek anlamadım. Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: Yalnızca resmi Valve sunucularında yasak. Otomatik oyundan atıyor. FACEIT'te sorun olmamalı. Genişletmek için tıkla... ChatGPT bir sıkıntı yok diyor bir var diyor, bir Reddit sayfası var ancak pek anlamadım.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 26 Mayıs 2025 #4 Zeitnot dedi: ChatGPT bir sıkıntı yok diyor bir var diyor, bir Reddit sayfası var ancak pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... "Yes you can use it on Faceit and nothing happens." Faceit izin veriyor buna. Sorun da olmuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Zeitnot dedi: ChatGPT bir sıkıntı yok diyor bir var diyor, bir Reddit sayfası var ancak pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... "Yes you can use it on Faceit and nothing happens." Faceit izin veriyor buna. Sorun da olmuyor.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 26 Mayıs 2025 #5 Toby Fox dedi: "Yes you can use it on Faceit and nothing happens." Faceit izin veriyor buna. Sorun da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki 3. parti olarak indirmem sorun çıkartır mı? https://www.technopat.net/sosyal/konu/buetuen-klavyelerde-snap-tap-oezelligi-nasil-aktiflestirilir.3373145/ Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: "Yes you can use it on Faceit and nothing happens." Faceit izin veriyor buna. Sorun da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki 3. parti olarak indirmem sorun çıkartır mı? https://www.technopat.net/sosyal/konu/buetuen-klavyelerde-snap-tap-oezelligi-nasil-aktiflestirilir.3373145/
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 26 Mayıs 2025 #6 Zeitnot dedi: Peki 3. parti olarak indirmem sorun çıkartır mı? https://www.technopat.net/sosyal/konu/buetuen-klavyelerde-snap-tap-oezelligi-nasil-aktiflestirilir.3373145/ Genişletmek için tıkla... Zaten snap-tap yazılımsal bir şey. Sorun çıkmaz. Artı 0 Eksi
Zeitnot dedi: Peki 3. parti olarak indirmem sorun çıkartır mı? https://www.technopat.net/sosyal/konu/buetuen-klavyelerde-snap-tap-oezelligi-nasil-aktiflestirilir.3373145/ Genişletmek için tıkla... Zaten snap-tap yazılımsal bir şey. Sorun çıkmaz.
Leon Scott Kennedy Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 993 Çözümler 3 Beğeniler 982 26 Mayıs 2025 #7 Toby Fox dedi: Zaten snap-tap yazılımsal bir şey. Sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam benim klavyenin kendisinde var o özellik ek bir yazılım indirmiyorum. Benim için de ban sebebi değil şimdi değil mi? Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: Zaten snap-tap yazılımsal bir şey. Sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam benim klavyenin kendisinde var o özellik ek bir yazılım indirmiyorum. Benim için de ban sebebi değil şimdi değil mi?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 27 Mayıs 2025 #8 Leon Scott Kennedy dedi: Hocam benim klavyenin kendisinde var o özellik ek bir yazılım indirmiyorum. Benim için de ban sebebi değil şimdi değil mi? Genişletmek için tıkla... Faceit için değil. Resmi Valve sunucularinda da sadece oyundan atiyor. Ban yok. Artı 0 Eksi
Leon Scott Kennedy dedi: Hocam benim klavyenin kendisinde var o özellik ek bir yazılım indirmiyorum. Benim için de ban sebebi değil şimdi değil mi? Genişletmek için tıkla... Faceit için değil. Resmi Valve sunucularinda da sadece oyundan atiyor. Ban yok.