FACEIT üzerinden Steam'de dolandırılmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bir yere hesap bağlarken 10 kere düşünürsün artık. Valve'a yaz belki itemleri geri almanı sağlayabilirler.

Bir yere hesap bağlarken 10 kere düşünürsün artık. Valve'a yaz belki itemleri geri almanı sağlayabilirler.
Valley artık dolandırılmış hesaplara sakinleri geri vermiyor diye biliyorum. Çünkü bunun açığı bulundu ve insanlar sahip olmadıkları desenleri dolandırılmış ayağına hesabına çekti ve valley de artık geri vermeme kararı aldı. Yani geri alması imkansız

Olayın FACEIT ile alakası yok dostum. Bu hub dolandırıcılıkları bir süredir var, FACEIT bunları tek tek kontrol edemez. Sözde hub'larda, FACEIT sitesi benzeri sahte site bağlantısı oluyor. Oraya hesabını girdiğin anda kontrolü kaybediyorsun. En kötü URL'den FACEIT ile alakası olmadığını anlayabilirdin. Bu dolandırıcılık türü biraz dikkat testi gibi, yine de geçmiş olsun.

Kanka URL direk FACEIT'in ve giriş kısmıda normal Steam'in sahte falan değil hub taki turnuva kayıt sayfası sahte o da benim şeyliğim.

400 dolar az para değil, geçmiş olsun.

Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…