GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 885 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 4 Ekim 2025 #1 Merhaba, FACEIT'te 80-140 ping arası dalgalanıyor ping sürekli. Geçen hafta girdiğimde de 800 ping olmuştu ve düşmüyordu. Doğru ve yakın sunucular seçili. Sadece FACEIT'te oluyor ayrıca. Ne yapabilirim? Ayrıca önceden olmuyordu şimdi olmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2025
Merhaba, FACEIT'te 80-140 ping arası dalgalanıyor ping sürekli. Geçen hafta girdiğimde de 800 ping olmuştu ve düşmüyordu. Doğru ve yakın sunucular seçili. Sadece FACEIT'te oluyor ayrıca. Ne yapabilirim? Ayrıca önceden olmuyordu şimdi olmaya başladı.
achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Beğeniler 138 4 Ekim 2025 #2 Bufferbloat testi yaptın mı hiç.
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 885 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 4 Ekim 2025 #3 achelleus dedi: Bufferbloat testi yaptın mı hiç. Genişletmek için tıkla... Evet sorun bende değil zaten ayrıca sonuçlar iyiydi.
achelleus dedi: Bufferbloat testi yaptın mı hiç. Genişletmek için tıkla... Evet sorun bende değil zaten ayrıca sonuçlar iyiydi.
achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Beğeniler 138 4 Ekim 2025 #4 FACEIT geneli olabilir ya da oyun dosyalarını doğrulama ve FACEIT yeniden kurmyaı deneyebilirsin DNS vs değiştirebilirsin.
FACEIT geneli olabilir ya da oyun dosyalarını doğrulama ve FACEIT yeniden kurmyaı deneyebilirsin DNS vs değiştirebilirsin.
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 885 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 4 Ekim 2025 #5 achelleus dedi: FACEIT geneli olabilir ya da oyun dosyalarını doğrulama ve FACEIT yeniden kurmyaı deneyebilirsin DNS vs değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başka maça girdim düzeldi. Anlamadım sanırım bir sunucuda sorun var.
achelleus dedi: FACEIT geneli olabilir ya da oyun dosyalarını doğrulama ve FACEIT yeniden kurmyaı deneyebilirsin DNS vs değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başka maça girdim düzeldi. Anlamadım sanırım bir sunucuda sorun var.