Son 2-3 gündür bu durumu yaşıyorum, minimum 1 K/D yapmışım, ekranda bulunan tüm maçlarda MVP'yim ama yine de çıkamıyorum.
FACEIT 5 gibi bir eloda kaldım, herhalde Valorant'ın Gold elosu burası, hakkımın daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Nasıl çıkabilirim bu lanet elodan? Veya ben böyle çıktım diye tecrübesi olan var mı?
Sadece bu elo için değil, genel olarak.
Tek başınıza yükselmek biraz zor, takıma kimin gelip gelmeyeceği belli olmuyor çünkü. 5 kişi oynayıp yükselmeye çalışın, zaten belli bir yere geldikten sonra takıma gelenler de iyi olur.
Son 2-3 gündür bu durumu yaşıyorum, minimum 1 k/d yapmışım, ekranda bulunan tüm maçlarda MVP'yim ama yine de çıkamıyorum.
FACEIT 5 gibi bir eloda kaldım, herhalde Valorant'ın Gold elosu burası, hakkımın daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Nasıl çıkabilirim bu lanet elodan? Veya ben böyle çıktım diye tecrübesi olan var mı?
Sadece bu elo için değil, genel olarak.
Şahsi fikrim arada kötü oynadığınız ve gününüzde olmadığınız zamanlar haricinde bulunduğunuz eloda fark yaratacak bir bir şekilde oynamıyorsanız bence daha üst yetenek seviyesinde değilsinizdir. 1k/d kötü olmasa da rakiplerinizden daha üstün olmadığınızı gösterir. Lakin bu bir takım oyunu kill peşinde koşmak yerine turu kazanmaya oynamalı. Takıma her ne kadar sinir bozucu insanlar gelse de sabır edip kavga etmeden iyi anlaşarak takım halinde oynanırsa daha rahat maçlar kazanılır diye düşünüyorum.