Turkcell Fahiş tarife fiyatları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bozend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 248
  • Etiketler Etiketler
    fahiş turkcell
Bu nedenle operatörden operatöre zıplamak gerekiyor sürekli. Denetleyen zaten yok keyiflerine göre takılıyorlar.

Sektör tekel zaten 2 firma aynı yere baglı diger kırmızı operatörde zaten kafasına göre takılıyor

Bu nedenle operatörden operatöre zıplamak gerekiyor sürekli. Denetleyen zaten yok keyiflerine göre takılıyorlar.
Aynen. Geçebilirsiniz diyorlar zaten. Hayır müşteriyi neden bırakırsın git gel ile verebiliyorsan hiç uğraştırma devam etsin adam. çok ilginç şeyler dönüyor.

Aynen. Geçebilirsiniz diyorlar zaten. Hayır müşteriyi neden bırakırsın git gel ile verebiliyorsan hiç uğraştırma devam etsin adam. çok ilginç şeyler dönüyor.
Geçen sene kasımda 7 GB'ye 340 TL falan istiyordu Vodafone, ben de Turkcell'e geçtim 290 TL'ye 15 GB + 5 GB sosyal medya kullanıyorum. Bu bitince de muhtemelen Türk Telekom'a geçeceğim.

Aynen. Geçebilirsiniz diyorlar zaten. Hayır müşteriyi neden bırakırsın git gel ile verebiliyorsan hiç uğraştırma devam etsin adam. Çok ilginç şeyler dönüyor.

Biz her sene geçmeye uğraşıyoruz ama çoğu insan yeni operatöre geçmeye uğraşmıyordur, o yüzden yapıştırabildiklerine yapıştırıyorlar. Her operatör için geçerli.

Biz her sene geçmeye uğraşıyoruz ama çoğu insan yeni operatöre geçmeye uğraşmıyordur, o yüzden yapıştırabildiklerine yapıştırıyorlar. Her operatör için geçerli.
Banka SIM blokelerini unutmamak lazım. Her operatör değiştirdiğinizde bankalar ve e-Devlet yeni SIM kartınızı bloke ediyor, gidip blokeyi elle kaldırmanız gerekiyor. Bazı 6-7 banka kullanan kullanıcılar bununla uğraşmak istemediği için operatör değiştirmek istemiyor.

Ben bile Turkcell'den 3 günlüğüne Vodafone'a geçip sonra tekrar Turkcell'e döndüğümde İş Bankası ve e-Devlet SIM blokesi koymuştu, kaldırdım. Enpara nedense hala SIM blokesi koymadı, anlamadım gitti.

Benim de paketimin bitmesine 1 ay kaldı Vodafone geçeceğim mecbur. 3 yıl önce Vodafone kullanmıştım, hiç çekmiyordu ama yapacak bir şey yok. Belki 3 yılda bir şeyler değişmiştir.

Benim de paketimin bitmesine 1 ay kaldı Vodafone geçeceğim mecbur. 3 yıl önce Vodafone kullanmıştım, hiç çekmiyordu ama yapacak bir şey yok. Belki 3 yılda bir şeyler değişmiştir.
Vodafone'a 3 günlüğüne de geçebilirsiniz bu arada, ben öyle yaptım. 3 gün Vodafone faturasız hat kullandım (hiç paket yapmadan), sonra geri Turkcell'e döndüm ve ucuza 20 GB kullanmaya başladım.

İstedikleri tek şey sıra sıra milleti elden geçirmek. Bende bundan dolayı 3 ayda bir TT bir Turkcell yapıyorum.

valla en sıkıntılı durum bence de bu. opt. değiştiren benim hattım aktif sim bloke. çok ilginç. Dolandırıcı benim bilgilerim olmadan nasıl değişim yapsın. Hadi dolandırdı neden operatör değiştirsin

Geçen sene kasımda 7 GB'ye 340 TL falan istiyordu Vodafone, ben de Turkcell'e geçtim 290 TL'ye 15 GB + 5 GB sosyal medya kullanıyorum. Bu bitince de muhtemelen Türk Telekom'a geçeceğim.
faturasız bir operatöre geçin hazırol da bekleyin. Güzel paket gelirse hemen geçiş yaparsınız. Ben genelde öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…