Turkcell Fahiş tarife fiyatları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bozend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 248
  • Etiketler Etiketler
    fahiş turkcell
en iyisi operatörler aralarında değişmek. Eğer sistem değişmediyse yeni müşteriye daha ucuza veriyorlar. Ben TT kullanırken fiyatlar yüzünden Turkcell'e geçtim şuan 40GB için 390 TL veriyorum.

Bimcell.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-08-15-16-47-51-971_com.turktelekom.bimcell.androidapp.webp
    449,6 KB · Görüntüleme: 23
Turkcell Mobil GSM Tarifem bu şekilde.
Kontrat dönemim ise 09.06.2026- 09.05.2027
577 TL Aylık ödeme sağlıyorum

Dosya Ekleri

• Turkcell Mobil GSM Tarifem.webp
    185 KB · Görüntüleme: 18
Netgsm'e bakabilirsiniz ilk çıktığında kullanmıştım problem yaşatmadı Turkcell altyapısını kullanıyor.

Son düzenleme:

Evet haklısın hocam zaten operatör değişikliğinde beni en yoran şey SIM blokesi.

Her yıl oradan oraya gidin çok uyguna geliyor durdukça habunlar geçiriyor.

Netgsm'i Turkcell kapattırdı yeni aboneleri almıyorlar.

Bilgi için teşekkürler yeni gördüm bende.

Benim bırakma sebebimde Turkcell'in internet paketlerini Netgsm'e pahalıya kakalamasıydı, tarifelere yansıyordu 3 tekel takılıyorlar yine tırmananın bacağından asılıyorlar.

Netgsm'in mobil tarafta yaşadığı paket, aktivasyon ve erişim sorunlarının temelinde Turkcell ile yaşanan altyapı ve sözleşme anlaşmazlığı yatmaktadır. Netgsm, sanal mobil şebeke operatörü (SMŞO) olarak Turkcell'in baz istasyonlarını ve mobil altyapısını kiralamaktadır.
Yaşanan krizin detayları ve arka planı şu şekildedir:

Sürecin Gelişimi ve Engellemeler
  • Aboneliklerin Durdurulması: Netgsm tarafından yapılan açıklamalara göre, 5 Kasım 2024 tarihinden itibaren Turkcell, BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) kararlarına aykırı bir şekilde Netgsm'in yeni mobil abone alımını ve hat aktivasyonlarını engellemeye başlamıştır.
  • Fiyat Politikası ve Zamlar: Turkcell'in maliyetleri ve altyapı ücretlerini artırması sonucunda Netgsm, paket fiyatlarına %68'e varan zorunlu zamlar yapmak zorunda kalmıştır.
  • Haksız Rekabet İddiası: Kamuoyunda ve tüketici platformlarında, Turkcell'in uygun fiyatlı tarifeler sunan Netgsm'i "müşteri kaybetmemek" adına altyapı kısıtlamalarıyla engellemeye çalıştığı yönünde büyük bir tepki oluşmuştur.

Olayın Hukuki Boyutu ve Güncel Durum
  • BTK Kararlarına Uymama İddiası: Netgsm, ortada BTK'nın aksi bir kararı olmamasına veya yürütmeyi durdurma kararı bulunmamasına rağmen Turkcell'in tek taraflı olarak kısıtlama uyguladığını belirtmektedir.
  • Konunun ABD Borsasına (NYSE) Taşınması: Sorun Türkiye içinde çözülemeyince Netgsm CEO'su Adem Öcal, Turkcell'in New York Borsası'nda (NYSE) işlem gören bir şirket olmasını dayanak göstererek konuyu uluslararası hukuka ve New York Borsası'na taşıyacaklarını açıklamıştır

Ülke İtalya. Paket içeriği 150 GB internet, sınırsız SMS ve dakika. Fiyat 8 euro. Yani 450 TL.

Fark bu arkadaşlar. Diyecek başka bir şey yok. Herkese farklı fiyat çekme işi falan da yok ha. Sabit fiyat, herkes o fiyattan alıyor.

Bu arada Turkcell'in 10 GB internetine vereceğiniz ücretin daha azıyla aynı operatörün aynı paketinde interneti 250 GB'a çıkarabiliyorsunuz.

Tek sorun "yurt dışında" bir firma olması.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…