Eklentiler ile yapabilirsiniz. User-Agent Changer gibi eklentiler var ama Techolay'da kullanmak, yanıltıcı sistem bilgisi paylaşmaktan başka bir şey değil.
Bu eklentilerin temel amacı, uyumluluk sorunlarını çözmektir. Bu sorunları da Techolay'da zaten yaşamazsınız.
Kullanıcının sahte UA kullandığını da şöyle anladım; PiluX dağıtımı bize ait ve henüz kapalı beta sürümü bile bitmedi. Bu yüzden sadece bende var. Ama mesaj sahibinin PiluX kullandığı görünüyordu. Bunun sebebi ise sahte UA. PiluX hakkında yanıltıcı bir bilgi yayılması önlenmesi amacıyla da PiluX yayınlanana kadar sahte UA paylaşımına izin vermemeliyiz.
Eklentiler ile yapabilirsiniz. User-Agent Changer gibi eklentiler var ama Techolay'da kullanmak, yanıltıcı sistem bilgisi paylaşmaktan başka bir şey değil.
Bu eklentilerin temel amacı, uyumluluk sorunlarını çözmektir. Bu sorunları da Techolay'da zaten yaşamazsınız.
Kullanıcının sahte UA kullandığını da şöyle anladım; PiluX dağıtımı bize ait ve henüz kapalı beta sürümü bile bitmedi. Bu yüzden sadece bende var. Ama mesaj sahibinin PiluX kullandığı görünüyordu. Bunun sebebi ise sahte UA. PiluX hakkında yanıltıcı bir bilgi yayılması önlenmesi amacıyla da PiluX yayınlanana kadar sahte UA paylaşımına izin vermemeliyiz.
Göremez. PiluX şu an kapalı betada olduğu için sadece kapalı betaya alınan kişiler kullanabiliyor, ben ise katılmadım, daha doğrusu yetişemedim. Zaten bunu fark edeceğini biliyordum, merak ettim diyelim. LibreWolf veri iletmediği için Firefox olarak görünür çünkü tabanı Gecko. Cromite de veri iletmez, bu yüzden Chrome olarak görünür. İkisi de şu an kullandığım tek tarayıcı. Cromite keşke Linux'a da çıksa.
Veri olarak ne iletilirse o gözükür. O yüzden çoğu dağıtım Linux olarak gözükür, CachyOS gibi veri iletmeyen tarayıcılardan dolayı Hasan Merkit çoğunu Linux olarak sınıflandırdı. Fedora da artık veri iletmediği için o da Linux olarak gözükecek.