Fakir logosunu yeniledi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serdar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    fakir
Bu firma ölmedi mi ya? Eskiden pazar payı yüksekti, neredeyse her evde Fakir ürün oluyordu da şimdi daha çok Phillips, Karaca var gibi geldi.

Bu firma ölmedi mi ya? Eskiden pazar payı yüksekti, neredeyse her evde Fakir ürün oluyordu da şimdi daha çok Phillips, Karaca var gibi geldi.
Fakir pahalı bir ürün olduğu için Türkiye'de göremezsin pek. Türk markalar daha önde. Arzum gibi vs.

Bu arada yeni logoyu beğendim. Ben çocukken Fakir reklamları izlerdim ve sonunda reklamdan sonra kendim tekrar ederdim: Fakiağğğ Hasguretağğ

Hep yerli mal sanardım logosu yüzünden

İfadeler: 29
Güzel olmuş. Aslında geçen sene filan değiştirmişti diye hatırlıyorum logosunu. Daha minimal ve modern olmuş. 90.Yılları için hazırlanmış bir logo yüksek ihtimal 100.yılında da değişecektir. 80.Yılda da özel bir çalışma yapmışlardı.

Güzel olmuş. Aslında geçen sene filan değiştirmişti diye hatırlıyorum logosunu. Daha minimal ve modern olmuş.
Evet 2023 yılında logolarını yenilemişler. Ben de logoyu sevdim, tek takıldığım nokta çok minimal olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…