Steam Fakirin Diablo'su Grim Dawn $1.24 (₺43,67)

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81

Grim Dawn ARPG türünde fakirin Diablo'su diyebileceğimiz karanlık atmosferi ile öne çıkan bir hack and slash oyunudur. Uygun fiyatına rağmen uzun süreli oynanış sunan Grim Dawn, expansion DLC'leri ile birlikte daha çok uzun oynanış sürelerine ulaşabilmekte. DLC'leri ile birlikte 13 dolarlık bir fiyatı var. Fakat bu DLC'leri oyunu beğenirseniz alın. 1 dolar nerede 13 dolar nerede?
Alınacaksa asıl alınması gereken DLC'ler Forgotten Gods ve Ashes of Malmouth.

Oyunun Steam ve metacritic yorumları da bayağı iyi olduğu yönünde.

La neye gülüyorsunuz?

Oyunun yorumlarına bakın, baya beğeniliyor bu arada. Baya hem de. 160 saat oynayanlar gırla, 1300 saat oynayanlar var. Aaa!

Son düzenleme:

Fakir dedin damladım.

Ben neredeyse tüm ARPG'leri oynadım. Şu an PoE2 de oynuyorum. Şunu, naçizane, rahatlıkla söyleyebilirim ki, Grim Dawn, PoE2 ve Diablo 3-4'ten çok daha iyi.

Bu aralar deli gib Poe2 oynamama rağmen Poe2'den önce Grim Dawn'ı oynuyordum. Gir doya doya Arpg keyfini çıkar. Mükemmel oyundur. Poe2'den sonra çok sönük gelse de gözüme, Poe oynayamayan birinde yağ gibi akacaktır.

Gelmiş geçmiş en underrated oyun olabilir. Ben aldım şahsen, oynadım şimdi full paketini almayı düşünüyorum. Fakir Diablo'su diye girdik, 14$ verip çıkıyoruz.

Ben "daha iyi" ve "benzeri" tartışmalarına katılmıyorum. ARPG oyunlar çok zaman aldığı için fakir de olsanız yatıracağınız zamanı iyi seçmelisiniz. Hatta vakit nakitten daha önemlidir bence. Grim Dawn şu an bedava ama POE 1-2 ve Diablo 1-2-3-4 dururken Grim Dawn'a o zamanı yatırır mıyım? Soru bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…