Hepsiburada Falcon Technology güvenli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Barış
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 384
Makaleler
20
Dün bahsettiğim satıcıdan https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g29-driving-force-yaris-direksiyonu-logitech-driving-force-shifter-941-000130-pm-HB000017TOD5?magaza=Falcon Technology bu ürünü sipariş eettim. Satıcıda 293 ürün değerlendirmesi var ve 4.7 yıldız ortalaması var buna güvenerek aldım. Ama satıcı profilinde merkez adresi ve gönderim adresi İstanbul yazıyor ama ürünüm Aras Kargo Silopi şubesine verildi olarak gözüküyor. Silopi dediğimiz yer Şırnak, Suriye sınırı olması beni açıkçası ürküttü. Sizce gelmesini bekleyip duruma göre mi iptal etmeliyim yoksa direkt iptal mi etmeliyim?

Son düzenleme:
Kutuyu açarken videoya çek. Bence bir sorun olmaz.

Ben iptal ederdim bir sıkıntı çıkması halinde iade süreci de var.

Üründe bir sıkıntı olmaz. Ürün zaten ithalatçı garantili büyük ihtimalle sınır dışından uyguna temin ettikleri için ürün bozulsa bile direkt yenisini yollarlar.

Ben de öyle yapmayı planlıyorum.

İptal etsem de ürünü taksitle aldım, kredi kartına iade taksit taksit işleyecek bu da çok meşakkatli olacak.

O zaman beklemen daha iyi bence de.

@Barış taksit taksit işlemiyor. Doğrudan harcaman iptal oluyor. Limitin tamamı iade ediliyor.

Garantisiz sayıyorsan sorun yok, kullan geç. Ama garanti beklentin varsa zaten ithalatçı garantili almamalısın. Bence asıl konu bu.

Üründe bir sıkıntı olmaz. Ürün zaten ithalatçı garantili büyük ihtimalle sınır dışından uyguna temin ettikleri için ürün bozulsa bile direkt yenisini yollarlar.
Umarım dediğiniz gibi olur, zaten mecbur beklemem gerekecek gibi.

@IBarış taksit taksit işlemiyor. Doğrudan harcaman iptal oluyor. Limitin tamamı iade ediliyor.
Bu dediğiniz aynı gün içinde iptal edilirse diye biliyorum. Farklı günde iade edilirse taksit taksit işliyor genelde.
Garantisiz sayıyorsan sorun yok, kullan geç. Ama garanti beklentin varsa zaten ithalatçı garantili almamalısın. Bence asıl konu bu.
Garantiyle alakalı bir açıklama göremedim üründe, zaten garanti beklentim pek yok, Türkiye'de garanti süreçleri hiçbir şey yapmıyor genelde.

Aksine Logitech servisi iyidir. Türkiye çözmezse yurt dışı çözüyor ancak büyük ve kurumsal mağazalarda satışını göremedim.

12k civarına set satılıyordu, noldu yine piyasanın içinden mi geçtiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…